Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf au postat recent pe paginile de socializare imagini de la Snagov, locația unde cei doi au organizat nunta.

Astfel, minunatul cuplu și-a reînnoit jurămintele și au surprins fanii printr-o vestimentație demnă de această ocazie.

Mesajul transmis de Ana Maria Prodan

Ana Maria Prodan a purtat o rochie neagră iar acesoriile au fost luxoase și pe măsură. De asemenea, Laurențiu Reghecampf a purtat un costum clasic, în nuanțe de albastru. Mesajul postat pe rețeaua de socializare arată că sunt la fel de fericiți precum în prima zi.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi ai adus tu soțul meu se vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt fata de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viata nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te a adus in viața”, a scris Ana Maria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan spune tot despre relația cu Laurențiu Reghecampf

Anterior, Ana Maria Prodan a vorbit deschis despre ultimele articole din presă care-l cuplau pe soțul ei cu o altă femeie. Dezinvoltă, așa cum ne-a obșinuit, impresara a precizat că în familia ei lucrurile merg foarte bine și că fiecare membru are parte de reușite.

„La mine în familie se întâmplă lucruri foarte frumoase. Soţul meu va juca Champions League Asia. Luca, fiul nostru cel mare, a fost acceptat la facultate în America, în Las Vegas. Sarah merge perfect cu recuperarea. Bebe este unul dintre cei mai buni fotbalişti. Rebeca va termina şi ea facultatea într-o lună”, a spus Anamaria Prodan.