Sunt prognozate și ploi în majoritatea regiunilor. Ploaia își va face apariția în a doua parte a zilei în zonele de relief joase, în special din centru și nord-vest, pe arii restrânse. Ulterior, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare, în special în zonele montane, acolo unde se va depunde și un strat consistent de zăpadă.

Mai multe județe vor fi cuprinse de temperaturi foarte scăzute, precum și de vânt și ploi. Totuși, specialiștii informează că ninsorile nu prea vor să se instaleze.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de precipitaţii în general moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, încă de duminică, valabilă până marţi, la ora 20:00,

Cum va fi vremea în București

Cei din capitală se bucură de vreme călduroasă astăzi.

Bucureștenii vor avea partea astăzi de valori termice care se vor situa peste cele specifice ultimei decade a lunii decembrie, cu precădere la începutul intervalului, potrivit specialiștilor ANM. Temperatura maximă se va situa între 13 și 14 grade Celsius.

De marți, însă temperaturile vor începe să scadă, astfel temperaturile maxime se vor situa între 10-11 grade la orele amiezii.