Așa că dacă țineți neapărat ca cei mici să se întâlnească cu Moșul, trebuie să aveți în vedere anumite aspecte care pot schimba considerabil prețul pentru această întâlnire. Spre exemplu daca Moșul este mai bine îmbrăcat și se apropie cât mai tare de adevăratul Moș Crăciun, atunci și suma pe care trebuie să o plătiți crește considerabil. i impresari care le organizează programul.  

Și pentru că perioada este extrem de încărcată, iar cererea extrem de mare,  Moşii au chiar și impresari care să le organizeze progeramările. 

Chiar dacă poate părea floare la ureche, munca pentru acest job este destul de mare, așa că pregătirile  încep încă din vară. Pentru că, Moş Crăciun, trebuie să aibe o anumită postură, un anumit mers, adr și să își intre bine în rol. 

Avem trei tipuri de moşi: moşul strandard care are vârsta între 30 şi 70 de ani cu barbă ataşată. Dacă nu e plinuţ îi punem o burtă,” a declarat Fabrian Iliescu, manager firma organizatori evenimente, potrivit știrileprotv

Așa cum spuneam și preţurile diferă în funcţie de ″model”. Spre exemplu  o oră cu Moş Crăciun standard costă 150 de lei, cel de lux ajunge la 200 de lei, iar cu cel cu barbă naturală, 300 de lei. Totuși, preţurile cresc  și în funcţie de ziua în care Moşul vine în vizită.