Pandemia de coronavirus a făcut ravagii în România. Peste o mie de persoane au fost descoperite infectate, în fiecare zi, de aproape două săptămâni. Nici vedetele nu au scăpat de aceste probleme.

S-a aflat adevărul despre Mirela Vaida

În plină pandemie, nici măcar una dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 nu a scăpat de probleme. Acces Direct a fost suspendată din cauza cazurilor de COVID-19. Acum, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, se află la izolare, în propria casă.

Dacă Vulpița și Viorel, dar și alți membri ai echipei de la Acces Direct au fost depistați pozitiv la testul coronavirus, Mirela Vaida nu a avut probleme. Chiar ea a dezvăluit pe o rețea de sociaalizare că testul său a ieșit negativ.

În urma acestui test s-a descoperit însă marele secret al vedetei de la Antena 1. Fără să vrea, Mirela Vaida a făcut public totul. Odată cu testul făcut public pe rețelele de socializare s-a aflat un alt lucru interesant despre blonda de la Acces Direct.

S-a aflat întregul nume al Mirelei Vaida. Pe lângă Mirela, blonda de la Antena 1 mai are și un al doilea prenume, Elena. Totul s-a aflat din documentul de la Laboratorul de Analize Medicale.