Dezvăluiri şi acuzaţii absolut incredibile la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Acesta ar numi oameni corupţi în poziţii importante în România.

Dezvăluire incredibile despre Klaus Iohannis

Dezvăluirile şi acuzaţiile nu vin din partea adversarilor politici, ci din partea unui cunoscut regizor român. Este vorba despre Alexander Nanau, regizorul român nominalizat la Oscar pentru documentarul Colectiv.

Nanau îl atacă fără menajamente pe Iohannis în presa germană. Spune despre şeful statului că este o pierdere de timp pentru țară. „Este un politician absent. Toți știu că este timp irosit să ai pe cineva ca el în această funcție. El este doar un apărător din vorbe al democrației.

De fapt, numește adesea procurori corupți, care opresc cercetări importante în justiție”, a spus Alexander Nanau pentru Die Welt. El le-a mai spus jurnaiștilor nemți că România are o campanie de vaccinare ușor mai rapidă față de cea din Germania.

Nanau, în conflict deschis cu Iohannis

Nu este prima dată când Nanau are o atitudine ostilă față de președintele României. El a refuzat la începutul anului Medalia „Meritul Cultural”, afirmând că „este cel mai cinic moment pentru a decora, simbolic și gol de sens, cultura României”.

Sursa foto INQUAM / George Calin