Acuzații dure la adresa Guvernului! George Simion: Ăsta este planul actualei guvernări, vânzarea ţării

Intervievat cu privire la informația conform căreia o bună bucată din terenurile arabile din România a fost vândută străinilor, președintele AUR, George Simion, a declarat că partidul său primește mesaje din teritoriu care spun că se fac multe ilegalități cu subvențiile de la APIA.

”Actuala guvernare asta are in plan, vanzarea tarii, de la companiile strategice, pana la terenuri. Romania, daca avea o strategie de tara, putea sa hraneasca jumatate de Europa. Este o politica antinationala dusa de 30 de ani de toate partidele. Aceasta coalitie de la guvernare trebuie sa paraseasca cat mai repede puterea. De aceea si motiunea de cenzura trebuie sa treaca. AUR e singura forta politica care s-a opus acestui PNRR.”, spune George Simion.

”Nu mai suntem stăpâni pe propriile pământuri”

Liderul AUR a subliniat că rezultatele acestei guvernări se văd în faptul că românii nu mai sunt stăpâni pe propriile pământuri.

”Vedem rezultatele acestei guvernari, nu mai suntem stapani pe propriile pamanturi, statuia lui Mihai Viteazul vandalizata, majoritatea romanilor plecati din tara, am ajuns groapa de gunoi a Europei.

Importam gunoaie si exportam grane, dupa care importam paine la preturi pana la de 12 ori mai mari.”, a spus George Simion.

Cuvinte dure la adresa USR

Președintele AUR a declarat că USR ”nu este în stare să administreze un sector darmite o țară”, făcând referire la situația din Sectorul 1 al Capitalei, acolo unde primarul Clotilde Armand nu a plătit pentru ca gunoiul să fie ridicat.

„Vedem incapacitate administrativa, doamna Clotilde Armand nu poate administra, nu se intelege nici cu cei de la PNL si vrea sa apeleze la solutii ilegale, cum ar fi acea stare de alerta. Ne batem joc de aceste notiuni, stare de alerta, de urgenta, cum s-a facut si in timpul pandemiei. Este cea mai bogata primarie si locuitorii sectorului 1 sunt ingropati in gunoaie.

Din pacate, asta insemna USR la guvernare, nu sunt in stare sa administreze un sector, daramite o tara. Speram sa nu mai vedem astfel de prosti administratori votati de romani, daca au fost votati, pentru ca vedeti cate suspiciuni exista.”, a adăugat preşedintele AUR, George Simion.

Sursa foto: INQUAM Photos, Liviu Chirica