Acuzat că nu i-a salutat pe fanii români, Ianis Hagi ripostează: Publicul român e minunat

Ianis Hagi a ripostat pe Facebook printr-un mesaj în care a negat acuzațiile conform cărora el nu ar fi mers să-i salute pe fani și pe coechipierii săi la finalul partidei cu Belgia de la Koln. El a afirmat că naționala României este ca o familie și că este o onoare să poarte tricoul primei reprezentative.

„În ultimele zile, am observat câteva articole în presă care susţin că, după meciul cu Belgia, am plecat direct la vestiar fără să salut publicul şi colegii mei. Vreau să clarific această situaţie şi să vă asigur că aceste informaţii sunt complet neadevărate. Imediat după fluierul final, am salutat toate zonele în care se aflau suporterii români. Este foarte important pentru mine să arăt respectul şi aprecierea mea pentru voi, cei care ne susţineţi necondiţionat. De asemenea, am salutat toţi colegii mei înainte de a merge la vestiar. Pentru mine, echipa naţională a României este o familie. Fiecare meci, fiecare antrenament şi fiecare moment petrecut alături de colegii mei sunt de nepreţuit. Publicul român este minunat şi am un respect enorm pentru fiecare dintre voi.

Întotdeauna am avut şi voi avea respect maxim pentru voi, cei care ne susţineţi necondiţionat. Momentele petrecute împreună cu voi pe teren şi în afara lui sunt cele mai frumoase din cariera mea. Este o onoare să port tricoul naţionalei şi să reprezint România în faţa voastră. Fiecare strigăt de încurajare şi aplauzele din partea voastră înseamnă foarte mult pentru mine şi pentru echipă. Vă mulţumesc din suflet pentru susţinerea voastră constantă şi vă asigur că vom continua să luptăm pentru România, împreună, ca o adevărată familie”, a transmis Ianis Hagi, prin intermediul FRF.

Nu este primul incident

Ianis Hagi a mai fost acuzat de faptul că nu i-a băgat pe suporterii naționalei în seamă și în momentul în care naționala a ajuns în Germania, pentru turneul final.

La momentul coborâri din autocar suporteri au devenit foarte energici, încercând să-i strige pe fotbaliști, pentru a fi salutați. Speranțele lor au fost năruite, deoarece suporterii nu au fost băgați prea mult în seamă.

Denis Alibec, Dennis Man și Florinel Coman au fost printre singuri fotbaliști care au salutat fanii. Unul dintre jucătorii taxați de către suporteri a fost Ianis Hagi. Noul decar al naționalei i-ar fi ignorat pe fani, fapt care i-a enervat pe aceștia: „Băi Hagi, băi… fă-ne bă cu mâna! Ăsta e caracter? Am venit de departe și nici măcar să ne facă cu mâna?!” a strigat liderul galeriei venite la întâmpinarea tricolorilor, conform gsp.ro.

România are o victorie și o înfrângere la acest Euro. În primul joc, „tricolorii” au câștigat la scor, 3-0, partida cu Ucraina. În cel de-al doilea meci, naționala noastră a fost învinsă, sâmbătă, de Belgia, scor 2-0. În ultima partidă, elevii lui Edi Iordănescu au întâlnirea decisivă pentru calificarea în optimi. Jocul este programat miercuri, de la ora 19.00, contra Slovaciei. Naționala României are nevoie de minimum un egal pentru a fi sigură de calificare.