A murit actrița Vijay Lakshmi

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, trupul neînsuflețit al actriței Vijay Lakshmi a fost găsit într-una dintre camerele din locuința sa. Polițiștii locali au demarat o anchetă și au luat corpul pentru a face autopsia.

Dispariția cunoscutei actrițe și cântărețe, în vârstă de 35 de ani, a șocat familia și zecile de fani care s-au adunat în fața locuinței acesteia, potrivit ETVBhrat.

Mama sa a găsit-o spânzurată

Mama sa a povestit cum a descoperit tragedia.

„Ușa era închisă și luminile erau aprinse. Am făcut mai multe încercări de a deschide ușa, dar nu am reușit. În cele din urmă, m-am uitat pe fereastră și am văzut-o.

Când am reușit să deschid ușa, am constatat că Vijay era spânzurată. I-am sunat imediat pe soțul meu și pe medici, dar era prea târziu”, a declarat aceasta.

Ofițerul de poliție Shriram Pandey a comentat întreaga situație, sugerând că dovezile inițiale indică un potențial caz de sinucidere.

Cu toate acestea, la o concluzie finală se poate ajunge numai după ce raportul post-mortem va fi finalizat. Orice acțiuni în justiție vor fi stabilite exclusiv pe baza rezultatelor acelui raport, a precizat el.

A lăsat industria divertismentului și a luat calea spiritualității

Mallika Rajput a avut rolul principal în comedia ”Kangana Ranaut, Revolver Rani”, în 2014. Regreta actriță a apărut și în videoclipul muzical al piesei ”Yaara Tujhe” interpretată de Shaan. Ea se alăturase Partidului Bharatiya Janta (BJP) în 2016, dar a părăsit scena politică doi ani mai târziu.

După ce cariera sa în industria divertismentului și în politică nu a durat prea mult, actrița s-a orientat spre spiritualitate.

A fost numită Secretar General Național al Bharatiya Savarna Sangh din Uttar Pradesh, în 2022. Mallika a fost antrenoare de dans și, în ultimii ani, a început să scrie și să interpreteze propriile ei creații la mai multe cenacluri de poezie.

O tragedie similară a avut loc anul trecut în lumea filmului din India. În aprilie, actrița indiană Akanksha Dubey a fost găsită moartă în camera sa de hotel din statul Uttar Pradesh. Poliția a preluat cadavrul pentru autopsie, iar oficialii indieni au spus că ar fi vorba de o sinucidere.

Actrița în vârstă de 25 de ani a fost găsită spânzurată de ventilator cu o bucată de pânză. Potrivit personalului hotelului, poliția a fost chemată imediat la locul tragediei. Conform unor surse din poliție, Dubey era cazată la hotelul din Sarnath pentru că aici filma pentru un nouă producție.

„Raportul, la prima vedere, sugerează că ar putea fi un caz de sinucidere. Dar trebuie să așteptăm raportul post-mortem pentru a fi siguri de cauza morții”, a spus comisarul adjunct al poliției din Varanasi.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

S-a confruntat cu „tortură mentală”

„Deocamdată, adunăm probe și dovezi. Se vor lua măsuri suplimentare pe măsură ce vor ieși la iveală mai multe date. Familia a fost informată”, a adăugat ofițerul de poliție.

Cu doar o zi înainte, imaginile din sesiunea de pe Instagram Live a lui Dubey au devenit virale pe platformele de socializare. Actrița a apărut plângând continuu în transmisiunea live, fără să spună nimic. Imaginile i-au făcut pe mulți să susțină că, cel mai probabil, Akanksha Dubey s-a confruntat cu „tortură mentală”.

Dubey a jucat în mai multe filme indiene, inclusiv „Kasam Paida Karne Wale Ki 2”, „Mujhse Shaadi Karogi” (Bhopuri) și „Veeron ke Veer”. De altfel, ultima ei melodie Yeh Yaara Kabhi Hara Nahi a fost lansată pe Youtube la câteva ore după moartea ei.