Compania a programat astfel un sejur de 6 zile în luna august, la Varna, în Bulgaria pentru un număr de 40 de persoane single. De asemenea, pe tot parcursul anului vor fi organizate excursii de 2-3 zile, ce vor avea ca destinație stațiuni sau orașe din țară.

Primul eveniment din cadrul noului concept, Let’s Meet Travelling, a fost o excursie de 4 zile, în luna februarie, în Bansko, unde au schiat 35 de singles. Astfel, sejururile de schi la Bansko vor fi organizate și iarna viitoare când Let’s Meet a programat o vacanță în ianuarie și una în martie 2014.

”După doi ani în care i-am adus pe cei single împreună în cluburi și pub-uri, la bowling, la alergat, la gătit sau la speed-dating, vacanțele sunt un pas firesc pe care-l facem acum”, a declarat Patrick Nordsjærne, fondator Let’s Meet.

Let’s Meet și-a început activitatea în martie 2011, ca o comunitate de singles, cu vârsta între 20 și 60 de ani, din România și Danemarca, ce se întâlnesc în evenimente organizate local. În prezent, Let’s Meet dezvoltă în 6 orașe din România și în Copenhaga.