'Catalizator', aflat la ediţia a treia, se derulează pe parcursul a trei luni, în toate cele şapte oraşe în care programul a fost prezent în ediţiile anterioare – Piteşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti, sub îndrumarea trainerului Dan Berteanu. 

Primele două ediţii s-au desfăşurat pe parcursul anului 2017 şi au însumat 6 module, 36 de workshop-uri, 380 de companii. În acest an, primele sesiuni vor avea loc la Piteşti – 28 februarie, Braşov – 14 martie şi Cluj – 28 martie. 

Noile workshopuri abordează teme ca managementul motivaţiei şi al conflictelor, precum şi leadership-ul participativ. Temele au fost stabilite plecând de la feedbackul participanţilor din cele două ediţii precedente ale 'Catalizator'. Peste 90% dintre antreprenori au spus că şi-ar dori aprofundarea temei relaţiilor din echipă, a modalităţilor în care ar putea creşte motivarea oamenilor şi să extindă colaborarea în cadrul echipelor pe care le conduc. 

”Ne este mult mai uşor acum să vorbim de programul 'Catalizator', după ce am trecut cu mare succes prin două ediţii. Obiectivele şi aşteptările noastre legate de program au fost confirmate şi validate din plin de către participanţi, atât prin prezenţă cât şi prin implicare”, a spus Felix Daniliuc, directorul executiv pentru corporaţii medii şi sector public la Raiffeisen Bank, citat de Agerpres. 

Relaţia cu companiile medii este coordonată în Raiffeisen Bank prin centrele regionale de corporaţii, situate în marile oraşe – Bucureşti, Piteşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara. 

Companiile medii sunt cele care înregistrează o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup de peste 5 milioane de euro pe an, dar mai mică decât echivalentul a 50 milioane de euro.