Pentru zecile de mii de antreprenori și angajați ai companiilor din România care au participat în ultimii cinci ani la IMWorld, prima săptămână din octombrie înseamnă întâlnirea cu noile tendințe de business din lumea digitală.

Alături de cele 5 scene reprezentative – Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation, IMWorld 2017 inaugurează o nouă scenă: Security Stage, care va acoperi prin experiența speaker-ilor internaționali și locali de renume în domeniu, nu mai puțin de 10 teme importante din domeniul securității datelor, printre care se numără softuri de Securitate, tendințele atacurilor cibernetite, IoT Security Products, Cybercrime și alte topicuri actuale.

Fiecărei scene îi corespunde o zonă expozițională cu produse și soluții IT și digitale adecvate oricărui tip de business.

Structura celei de a VI-a ediții a ExpoConferinței digitale IMWorld cuprinde:

  • 6 scene cu mai mult de 120 de sesiuni susținute de peste 140 de speakeri locali și internaționali
  • 4 zone expoziționale cu 130 de companii care vor prezenta 2300 de soluții digitale
  • Peste 8500 de vizitatori de business, dintre care 3000 de nivel CxO
  • 25 de industrii reprezentate.

Printre cei 140 de speakeri ce vor participa la acest eveniment, pasionații de publicitate, comunicare sau alte industrii conexe advertisingului au ocazia de a-l întâlni pe celebrul speaker italian Sergio Spaccavento, un multitalentat director de creație, copywriter, scenarist de cinema, TV & radio și un maestru al advertisingului revoluționar. 

Alături de Sergio Spaccavento, printre primii keynote speakeri care au confirmat deja prezența la IMWorld 2017 sunt și trei femei cu cariere strălucite în domeniul lor de activitate.

Ghislaine Boddington este conferențiar în Digital Immersion la Universitatea Greenwich, Londra și Creative Director & Studio Expert la BBC. Sunt doar trei din multele funcții pe care specialista britanică le deține. Ghislaine Boddington este un artist-curator, dar și un cercetător care, la începutul anilor 90, a dezvoltat și chiar creat tehnologii de tip body responsive.

 

Nicoletta Iacobacci este Keynote Speaker, Future Media Strategist & Expert in Transformative Technologist, dar și o rebelă, după cum se autocaracterizează.  Cei peste 25 de ani de experiență în new media, jurnalism și broadcasting digital și-au lăsat amprenta în numeroasele proiecte în care a fost implicată. Sesiunea Nicolettei Iacobacci de pe Main Stage IMWorld 2017 va avea ca subiect tehnologiile exponențiale și impactul pozitiv/negativ pe care-l au în societate.

Tot o femeie expert internațional este și Cécile Cremer, cel mai tânăr specialist în trend & Innovation care participat vreodată la prestigioasa Trendslator Trend Network. Trendsetter-ul olandez este fondatorul Wandering the Future, o companie care sprijină companiile să înțeleagă potențialul zilei de mâine, topic pe care-l va aborda și pe Main Stage de la IMWorld.

Marea supriză a evenimentului va fi prezența lui Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut și atestat de autoritățile din Marea Britanie. Artist contemporan și cyborg activist, Neil Harbisson s-a născut cu acromatopsie, o afecțiune rară care constă în incapacitatea de a distinge culorile. Neil și-a petrecut copilăria și adolescența în Catalonia, Spania, doar în alb și negru, până când un cibernetician i-a implantat o antenă în craniu, cu ajutorul căreia percepe culorile prin sinestezie. Mai exact, fiecărei culori îi sunt asociate unde sonore în funcție nu doar de culoare, dar și de saturație, intensitate etc.  Astăzi, cu ajutorul antenei, Neil poate percepe prin unde sonore culori vizibile și invizibile, de tip infraroșii și ultraviolete. 

Ajunsă la a VI-a ediție, IMWorld va avea loc în zilele de 4 și 5 octombrie 2017, la Romexpo și va confirma și de această dată renumele de cea mai amplă expo-conferință cu soluții digitale și IT pentru business din Sud-Estul Europei.

Pentru a câștiga unul dintre biletele de tip Digital Starter Pass oferite de Capital, trebuie să răspundeți corect la întrebare. Pentru mai multe detalii despre concurs, vă rugăm consultați regulamentul aici.

Dacă nu veți fi printre fericiții câștigători, puteți achiziționa biletele pe www.imworld.ro.

Mult succes!