YouTuberul Philipp Mickenbecker a decedat, pe 9 iunie, la vârsta de doar 23 de ani.

„Philipp a murit noaptea trecută, în spital. Eram toți cu el”, arată un mesaj postat pe contul de Instagram al show-ului “The Real Life Guys”. „Ultimele câteva săptămâni au fost extrem de dureroase pentru el și suntem siguri că acum se află într-un loc mai bun”, mai arată textul publicat.

Moderatorul emisiunii internaționale “Stern TV” din cadrul RTL, Steffen Hallaschka, a relatat că l-a întâlnit pe youtuber acum opt săptămâni, împreună cu fratele său.

„Împreună am petrecut cele mai interesante momente din cadrul emisiunii mele. Philipp era întotdeauna extrem de sincer și îl admiram mult pentru încrederea pe care o avea, în ciuda faptului că starea sa de sănătate era agravată serios. Era foarte realist în privința diagnosticului medical, dar refuza să își piardă speranța și se încrederea întotdeauna în Dumnezeu. A fost foarte puternic și un real exemplu”, a spus moderatorul “Stern TV”, în vârstă de 49 de ani.

Suferea de cancer mamar

Youtuberul suferea de cancer mamar. În luna octombrie a anului 2020, a vorbit public, pe platforma amintită, despre diagnosticul său. Boala se afla în fază terminală, potrivit declarațiilor lui Philipp Mickenbecker, publicate pe propriul canal. Medicii i-au mai dat de trăit între două săptămâni și două luni de zile. Mickenbecker a spus că s-a confruntat cu aceeași tumoră de două ori. După trei ani de zile, însă, boala a revenit.

În videoclipul publicat pe platforma online, youtuberul părea optimist. După toate episoadele prin care a trecut, nu mai credea în coincidențe, potrivit spuselor sale. “Chiar cred că există cineva care un plan pus la punct pentru mine și pentru viața mea”, a spus Mickenbecker.

Tânărul a crescut într-o familie cu „părinți ultra-stricți”, potrivit informațiilor publicate în cartea sa, „The Real Life Story”, notează faz.net.

Sursa foto: Dreamstime