Ministrul nu l-a iertat pe Marcel Ciolacu și a dezvăluit ce are în plan acesta cu banii de la Pilonul II de pensii. Se pare că se dorește o naționalizare a sa.

„Ciolacu a pus ochii pe banii de la Pilonul II.
O altă sursă de finanțare pentru programul de guvernare al PSD – Naționalizarea PIlonului II de pensii.
PSD reintroduce suprataxarea administratorilor de pensii prin OUG 114 2.0 de la 1.01.2021 și în același timp oprește TOATE transferurile către Pilonul II. Astfel Pilonul II urmează să fie naționalizat de facto.
Același program de guvernare ca în 2016. Pregătit de aceiași oameni- Valcov, Orlando și Grindeanu “OUG 13”. Aceleași surse de finanțare că în 2017 și 2018 – TAXE mai multe și mai mari.
Mâine, în cadrul declarațiilor de presă, vă voi arata cu date de ce PSD ascunde sursele de finanțare pentru buget.”, a scris ministrul pe Facebook.

 

Tot astăzi, Florin Cîțu a acuzat că oamenii lui Dragnea conduc în continuare partidul, iar programul de guvernare al PSD este realizat sub coordonarea lui Vâlcov.

”Dragnea revine la vârful PSD! Revine și OUG13!
Oamenii lui Dragnea sunt cei care astăzi controlează PSD .
Grindeanu „Ordonanță 13” a prezentat programul PSD făcut de Darius Valcov care acum coordonează echipa care a pregătit programul PSD de guvernare. Orlando „Varadero” Teodorovici este și el în echipă și se ocupă de OUG 114.
Sunt aceiași oameni cu aceleași obiective. Mai au de furat și nu vor să meargă la pușcărie. Înțeleg că i-au promis lui Dragnea că-l aduc acasă de Valentine’s Day.
Echipa Grindeanu-Iordache, care a aprobat OUG 13, s-a reunit și acum sunt mult mai periculoși. Grindeanu numărul 2 în PSD iar Iordache la Consiliul Legilsativ.
Ciolacu este doar Dragnea 2 și tine locul cald până se întoarce dictatorul!
Vă urma …(mai pe seară, vă arat ce proiect a readus în programul de guvernare vâslașul lui Dragnea, Ciolacu „Ecologistul”)”, a mai scris ministrul.