Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Mihai Tudose trage un semnal de alarmă. Mai exact, acesta se întreabă câte ”coincidențe” vor mai avea loc până când românii vor vedea că actualul Guvern nu vrea altceva decât să distrugă țara.

Fostul ministru a vorbit despre subvențiile și despăgubirile pentru agricultori, care nu vor mai fi acordate, în schimb, terenurile agricole ar urma să fie vândute străinilor.

Totodată, el a amintit și de voucherele de vacanță care nu vor mai fi acordate, așa că românii vor putea pleca liniștiți în străinătate pentru a-și face vacanțele, lucru care va afecta major economia țării.

Mihai Tudose a amintit și de testele anti-covid pentru elevi, care urmau să fie folosite în școli, însă au rămas nefolosite, iar școlile au fost închise.

”Mici ,,coincidențe“…… Nu se dau subvențiile și despăgubirile pentru agricultori… dar: se pregătește ,,liber” la vânzarea terenurilor agricole către străini.

Nu se mai dau voucher-ele de vacanță…. dar se ,,ușurează” plecarea românilor în vacanțe în străinătate! Se închid minele…. dar: ,,cineva” importă cărbune… Se cumpără 2.000.000 teste rapide pentru școli… dar: rămân nefolosite și iar se închid școlile”, a scris Tudose pe pagina personală de Facebook.

Guvernul vrea să distrugă România

În același timp, Tudose a mai adăugat că românii sunt obligați să aibe încredere în demersurile făcut de Guvern în lupta cu pandemia, însă restricțiile continuă să intre în vigoare.

Totodată, el se mai întreabă de câte ”coincidențe” mai este nevoie pentru ca românii să înțeleagă că Guvenrul nu vrea altceva decât să distrugă țara.

”Se cere încredere în demersurile guvernamentale în lupta cu pandemia… dar ministrul sănătății spune senin că se ,,măsluiesc” datele în funcție de interese politice. Așa că acum nu ,,e voie” să protesteze nimeni (max. 100 persoane) și ,,mai vedem” ce facem de Sărbătorile Pascale….

De câte ,,coincidențe” mai e nevoie ca să fie clar că prin tot ce fac vor să distrugă România?”, a mai scris Tudose.