Caroline Wozniacki nu a susținut-o vreodată pe Simona Halep în procesul ei

Simona Halep, prinsă într-un nou scandal din cauza suspendării. Caroline Wozniacki (Danemarca) îi acuză pe jurnaliștii americani de fake news.

Se pare că presa americană ar fi scris un articol despre „părerea ei” legată de Simona Halep, însă acele declarații nu sunt ale ei. Jurnaliștii americani ar fi luat niște declarații false de pe un cont fake de Instagram.

„Mi-a atras atenția faptul că Jon Wertheim (n.r. – autorul articolului din Sports Illustrated) a publicat, apoi a șters citate și opinii ale mele despre Martina Hingis și cazul de dopaj al Simonei Halep. Pentru a fi ABSOLUT CLAR, acele citate NU îmi aparțin, ci au fost luate de pe un cont de pe Instagram care postează în numele meu, fără bifă.

Acest lucru este foarte frustrant deoarece ar fi putut fi evitat cu ușurință fie sunându-mă, fie verificând autenticitatea conturilor de pe Instagram. Înțeleg că se pot întâmpla greșeli, dar vreau doar să fiu absolut clar că aceste comentarii NU au venit de la mine”, a scris jucătoarea de tenis pe contul ei de Twitter.

Ce-au scris jurnaliștii americani despre Caroline Wozniacki și Simona Halep?

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki (SURSA FOTO: Dreamstime)

Sports Illustrated a scris recent că Caroline Wozniacki o susține pe Simona Halep, că ar fi împotriva „tuturor acestor nedreptăți, reprezentate de întârzierile cazului.”

„Procesul trebuie să fie mult mai rapid! Este prea greu din punct de vedere emoțional pentru sportivi să trăiască în această incertitudine. Reacțiile rivalelor afectează opinia publică. Ar trebui să existe mai mult respect, cel puțin până la verdictul final. Și toată lumea ar trebui să trateze cazul exact în funcție de verdictul final, fără presupuneri.

Dacă este contaminare, atunci este doar o contaminare, nu o întreagă carieră bazată pe înșelăciune! Cum pot sportivii acuzați să se întoarcă la sport dacă toată lumea îi tratează ca pe niște trișori? Îi distrugeți viața și cariera din cauza unei contaminări! Oricine ar putea fi în aceeași situație!

Nu este deloc corect ca sportivii să primească toată pedeapsa fără echipă. Ei angajează persoane care să facă munca pentru ei; nu sunt experți în nutriție sau în chimie. Staff-ul ar trebui să primească cea mai mare parte a pedepsei… Este responsabilitatea lor!”, este mesajul postat pe acel cont fake de Instagram.