Fostul prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV a postat în mediul online o fotografie alb-negru împreună cu noua sa iubită, descrierea pozei fiind ”For 2021, Bonnie & Clyde in action” (Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune).

Fanii lui Victor Slav nu au părut prea încântați de prezența acesteia și de felul în care arată, motiv pentru care au lăsat numeroase comentarii răutăcioase la adresa ei.

”Câta siliconul ai sis la bust …silly sau silicon valey. Voi astea operate sau aranjate așa la țiplă se vede chinul pe fatza voastră, fără supărare si superficialitatea ..sunteți ca o mâncare care arată bine, prea bine să fie și gustoasă, fete tinere operate si machiate, ca mumiile lui Thutan\tute camon”, a fost prima replică tăioasă.

Aceștia nu s-au lăsat și au continuat prin a-l întreba dacă o să o mai placă pe blondină după 55 de ani când ”se lasă silicoanele în papuci.

Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine! Acum este tânără (cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! Una este să te întrețin, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine!”, ”Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic”, ”Ai niște gusturi proaste, o copiezi pe Bianca, caută o femeie de casă, uite Vîrciu, a umblat până a găsit o fată de casă”, ”Cine mai este și petarda asta???? Numai de astea ai parte, bre nea Victor????”, au scris internauții.

Victor Slav a fost în centru atenției

Fostul prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV a mai fost în două relații. Pe vremea când era la Pro TV acesta a fost într-o relație cu artista Anda Adam de care s-a despărțit ulterior și și-a întemeiat o familie cu Bianca Drăgușanu.

Cei doi au împreună o fetiță pe nume Sofia și chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi au grijă ca acesteia să nu îi lipsească nimic și să nu ducă dorul de tată.