Liderul Pro România Victor Ponta a reacționat pe pagina personală de facebook după sondajul CURS. Acesta susține că nu este de vină criza de coronavirus, ci propria hoție și incompetență a lovit PNL.

Totodată, liderul Pro România susține că nu există nicio diferență între Guvernul Orban și Guvernul PSD Dragnea.

„NU criza coronavirusului loveste in PNL ( in aceasta perioada peste tot in lume increderea in cei aflati la guvernare a crescut) / propria incompetenta, hotie si infatuare lovesc PNL – si trebuie sa loveasca in continuare!

Pur si simplu oamenii pot sa vada ca Guvernul PNL Orban nu este cu nimic mai bun decat Guvernul PSD Dragnea – ca incompetenta, nepotismul, coruptia, impostura si infatuarea au acum culoare “galbena” si protectie totala de la Presedinte, de la “deontologii” de Dreapta si de la cei care ar trebui sa sanctioneze incalcarea legii!”, a scris Ponta pe pagina personală de facebook.

Ei distrug firmele și Economia românească

Victor Ponta susține că deși PNL este la de șase luni la guvernare, aceștia continuă să dea vina pe „ciuma roșie”, deși ei sunt cei „care distru firmele și economia românească”.

„Desi sunt la guvernare de 6 luni ( votati chiar de parlamentarii PSD) Orban, Citu si gasca lor folosesc in continuare strategia de a da vina pe “ciuma rosie”! Dar ei sunt cei care distrug firmele si Economia romaneasca / care vand muncitori, lemne si grau / care schimba “pilele si prostii lui Dragnea” cu “pilele si prostii” lui Orban si Basescu !”, a adăugat Victor Ponta

Orban, un hoț mincinos

Liderul Pro România l-a atacat și pe premierul Ludovic Orban, care în opinia sa este un „hoț, mincinos și slugarnic cu Boierul”.

„Ludovic Orban este exact vechilul/ arendasul despre care invatam la scoala ca otravea Romania : hot, mincinos, slugarnic cu Boierul si despotic cu taranii !

In aceasta Mare Criza Romania are nevoie de un altfel de Partid / altfel de politica/ altfel de lideri – din pacate PNL Orban nu reprezinta nimic mai bun decat PSD Dragnea!”, a mai scris Ponta.