Victor Ciutacu răspunde după amenzile primite de la CNA! Jurnalistul a avut o reacție dură

Astfel, conform postării respective, Victor Ciutacu spune că nu poate fi oprit, „oricât m-ați amenda pentru delict de opinie”.

„Intrerup programul de vacanta pentru un scurt anunt important pentru mine: oricat m-ati amenda pentru delict de opinie (a mea sau a invitatilor mei), nu ma puteti opri. Si, daca simtiti nevoia de parerea mea asumata, luati un condei si notati. Dorina Rusu, Mircea Toma, Raed Arafat si Maricel Pacuraru, plus toti sclavii din CNA ai noului regim iohannist sunt niste mizerii”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Ce sancțiuni au fost aplicate?

Două dintre emisiunile moderate de Victor Ciutacu au fost sancţionate pentru declaraţiile Dianei Şoşoacă la adresa lui Raed Arafat, şeful DSU. Simultan, alte trei dintre emisiunile sancţionate l-au avut ca subiect principal pe Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus:

  • O amendă de 15.000 de lei la propunerea Dorinei Rusu pentru emisiunile „Punctul Culminant” din 9 februarie şi 22 martie. Ambele ediţii au fost reclamate de Raed Arafat, iar în una dintre ele (cea din martie) Diana Şoşoacă a făcut mai multe afirmaţii împotriva şefului DSU.
  • O amendă de 10.000 de lei la propunerea lui Mircea Toma pentru emisiunile România TV din 10, 21 şi 22 februarie, în care se discuta despre implicarea lui Maricel Păcuraru în scandalul Romprest – Primăria Sectorului 1
  • O somaţie publică propusă de Dorina Rusu pentru ştirile România TV din 19, 22, 23 şi 27 februarie. Subiectul era Mălin Bot, despre care RTV a spus că ar fi căutat în gunoaie la casa lui George Simion, preşedintele partidului AUR.

Amintim că Raed Arafat, şeful DSU, Maricel Păcuraru, patronul Realitatea Plus şi Mălin Bot au trimis reclamaţii împotriva postului TV.

Sursă foto: Evenimentul Zilei