Vești neașteptate pentru bucureșteni! Clotilde Armand este noul primar al Sectorului 1. Ea a depus joi jurământul de învestire în această funcţie. Cu această ocazie, noul edil a anunțat ce vrea să facă la Primărie.

„Vom face un audit pentru a şti de unde începem şi unde ne situăm. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: Stop pilelor! Stop corupţiei! Stop birocraţiei! Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim Sectorul 1”, a spus Clotilde Armand.

Ea a eplicat că trrebuie lăsate orgoliile politice la o parte şi să se realizeze de îndată proiectele de investiţii deja votate şi aprobate.

„Am depus jurământul pentru funcţia de primar al Sectorului 1. De astăzi, noi toţi avem o datorie faţă de români, trebuie ca Primăria să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Cunosc problemele din Sectorul 1 şi cauzele acestei administraţii defectuoase. Am fost 3 ani consilier local şi m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democraţia noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte şi să realizăm de îndată proiectele de investiţii deja votate şi aprobate. Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă apropiate unor partide. Cetăţenii vor să vadă că Primăria lucrează pentru ei şi nu invers”, a adăugat Clotilde Armand.

Prezent la ceremonie, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a dat asigurări că va sprijini autoritatea locală. „Aveţi o misiune grea şi sunt convins că o veţi îndeplini”, a spus Traian Berbeceanu, care a susținut că va ajuta atunci când va fi nevoie pentru a duce la bun sfârşit proiectele, indiferent de formaţiunea politică.