Într-o posatare pe pagina de facebook, Denise Rifai confirmă numirea în funcția de primar a lui Clotilde Armand. Potrivit prezentatoarei Tv, în final, primarul a reușit să fie validat după o luptă destul de grea.
Totodată, Denise Rifai este de părere că România este sub un ”blestem”, având în vedere modul în care o persoană reușește să ajungă într-o funcție de conducere a statului român.
„Am auzit ca avem primar la sectorul 1.
Primar validat, nu oricum! 🙂
Doamne, ce blestem o fi pe tarisoara asta, de conditia nr.1 pt accederea in functiile de conducere in statul roman, pare ca este faultarea la maximum a limbii romane!”, scrie Denise Rifai pe facebook.

Cu ochii pe bugetul primăriei

În același timp, prezentatoarea Tv i-a urat succes noului primar al Sectorului 1 și continu să spere că bugetul primăriei va reuși să își revină odată cu noua schimbare.
„Ii urez un mandat plin de reusite doamnei primar, cu speranta ca va tine bugetul primariei departe de companiile de consultanta cu care ne a obisnuit in trecut si poate ii ajuta Bunul Dzeu si se deprinde, macar putin, cu limba romana!
Ce sa zic. Ramanem cu ochii acolo! La bugetul primariei!”, mai scrie Rifai.

Secretul lui Denise Rifai

Denise Rifai s-a făcut remarcată încă de când prezenta emisiunea ”Legile Puterii”. Acum cu noul proiect, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea tv reușește să afle cele mai picante informații despre marii politicieni ai țării.

Întrebată despre abilitatea de a obține răspunsuri la întrebări incomode și despre ritualul de la care nu se abate înainte de a merge în platoul emisiunii pentru filmare, Denise Rifai a dezvaluit un amănunt interesant.

“Am un parfum anume pe care îl iubesc toți invitații mei și cu care reușesc să le <sustrag> informațiile”, a spus aceasta zâmbind.

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, un maraton al întrebărilor incomode, cu Marian Vanghelie invitat, este scris în comunicat.