Aplicația drop&go se adresează în mod special persoanelor cu un stil de viață activ, care preferă să dedice timp altor activități decât cele de rutină, cum este spălatul rufelor. Astfel, cine alege serviciile oferite de drop&go nu mai are grija hainelor care s-au murdărit și trebuie curățate. În mai puțin de 1 minut poate fi plasată comanda în aplicație, pentru ca rufele să fie ridicate și duse la curățătorie.

„Ne-am dorit să dezvoltăm o aplicație care să le ofere oamenilor cea mai bună experiență de buying atunci când vine vorba de servicii de curățătorie – spălătorie a hainelor. De aceea, am gândit un serviciu ușor de folosit, accesibil, care presupune un minim de efort și puțin timp alocat. Acum, prin câteva click-uri, oricine poate trimite la curățătorie rufele într-un minut. Mai mult, am adăugat și elemente importante care cresc calitatea serviciului cum ar fi punga autosigilantă de unică folosință pentru plus de igienă sau umerașe de calitate.

În procesul de dezvoltare a produsului ne-am uitat cu atenție la ce se întâmplă și în zona de livrare a mâncării. Acolo creșterea este explozivă și e clar de câțiva ani că românii își prețuiesc tot mai mult timpul. Considerăm că piața din România avea nevoie de o astfel de noutate, mai ales că publicul căruia ne adresăm e format din persoane active, din mediul urban, care își organizează viața prin intermediul telefonului și sunt foarte bine educate digital”, a declarat Cristian Toanchină, cofondator drop&go.

drop&go a pornit cu o investiție inițială de 300.000 de euro și este un produs care face legătura între clienții interesați, livratori și spălătorii. Compania integrează pe platformă profesioniști din domeniu, spălătorii și curățătorii cu servicii de calitate, pentru a asigura pentru utilizatorii finali cele mai bune condiții de operare. Selecția partenerilor se face cu atenție și numai dacă corespund unor standarde ridicate de calitate.

drop&go – aplicația prin intermediul căreia în mai puțin de 1 minut trimiți hainele le curățătorie

Facilitățile oferite de aplicație includ posibilitatea de a seta trei adrese diferite, de unde poate fi făcută preluarea și livrarea hainelor. Totodată, pe durata unei zile, sunt disponibile trei intervale orare, la alegere, pentru care utilizatorii să opteze pentru predarea și primirea hainelor. Astfel perioadele de așteptare sunt reduse considerabil și mult mai ușor de gestionat. Utilizatorii pot alege între intervalul orar 8:00 – 13:00, 13:00 – 18:00 sau 18:00 – 23:00.

Pentru a ușura cât mai mult acest proces, plasarea comenzii pentru solicitarea personalului care ridică rufele se face în mai puțin de 1 minut.

Credit pentru primele utilizări ale aplicației

Pentru a facilita cât mai mult accesul pe platformă al utilizatorilor, drop&go le oferă clienților un credit de început de 50 de lei. Astfel primele două comenzi ale noilor utilizatori vor beneficia de o reducere de 25 de lei per comandă. Costul pentru acest serviciu variază în funcție de numărul de obiecte vestimentare trimise la curățătorie și de tipul acestora.

Site-ul drop&go poate fi accesat aici. Aplicația este disponibilă atât pentru telefoanele cu Android, cât și cele cu iOS.

Despre drop&go 

Este prima aplicație de laundry din România, care oferă posibilitatea utilizatorilor de a trimite și primi hainele de la curățătorie. Aplicația a fost lansată la finalul anului 2019, cu o investiție inițială de 300.000 de euro. Detalii pot fi consultate pe site-ul https://dropandgo.ro/ sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/dropandgo.ro/, iar aplicația poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din Apple Store.