Florin Piersic a transmis primul mesaj după intervenția chirurgicală la care a fost supus.

Maestrul și-a exprimat recunoștința și bucuria în urma sprijinului primit. El a mulțumit tuturor celor care l-au înconjurat cu multă afecțiune.

”Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat in gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat!”, a spus actorul de pe patul de spital.

Actorul a ținut să dea o veste românilor

El a ținut să dea și o veste tuturor celor care i-au fost aproape. Florin Piersic a glumit în stilul său caracteristic.

„Cu aceasta ocazie, va dau și o veste: „sunt viu” și asta datoria minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele in piept”, a spus acesta.

Florin Piersic
Florin Piersic/SURSA FOTO: Captură YouTube

Florin Piersic a ținut să le mulțumească doctorilor

El a înșirat, apoi, numele tuturor medicilor care l-au avut în atenție și în grijă. Acesta s-a referit la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan și Dr. Raed Arafat. Florin Piersic l-a enumerat și pe Prof. Dr Streinu Cercel dar și Dr. Adrian Marinescu. Despre toți a spus că sunt eroii săi. Actorul nu l-a uitat nici pe Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase.

„Împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operației, dar…m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și va copleșesc cu recunoștința mea!”, a spus acesta.

Maestrul a promis să mai spună multe povești

Florin Piersic a adresat și un îndemn tuturor românilor. Acesta a spus că mai are încă multe de făcut în viitor.

„Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, este mesajul maestrului Florin Piersic.

Starea de sănătate evoluează într-o direcție bună

Maestrul este încă sub atenta supraveghere medicală la Spitalul Foișor. Directorul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, Dr. Adrian Marinescu, l-a vizat luni pe actor. Acesta a transmis că starea sa de sănătate evoluează într-o direcție pozitivă.

Cu toate acestea, din cauza afecțiunilor sale, este necesară continuarea internării pentru monitorizare și administrarea unui tratament adecvat.

Amintim că Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Foișor pentru tratarea unei probleme ortopedice, mai exact scoaterea protezei de la genunchi. Acesta a fost identificată ca sursă principală a unei infecții grave.

Având în vedere vârsta avansată și bolile cronice ale actorului, el este predispus la complicații, motiv pentru care rămâne sub supraveghere medicală atentă. Medicul Marinescu a explicat că, deși starea lui Piersic este stabilă, este important să se monitorizeze cu atenție evoluția sa din cauza riscului crescut de complicații.