Este vestea momentului despre Liviu Dragnea. Chiar un apropiat al acestuia s-a decis să spună totul. Fostul secretar adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, s-a arătat trist și îngrijorat după ultima vizită făcută lui Liviu Dragnea la închisoare. Spune că speranțele multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova.

Veste şoc despre Liviu Dragnea

Ștefănescu a scris pe o reţea de socializare că speranțele multor români se află acum într-o celulă de penitenciar. “Ieri am fost în vizită la Liviu Dragnea! Sunt trist și foarte îngrijorat! Și ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu în mod constant.

Se numește Teodor Daniel și sună așa: ‘Speranțele și voturile multor români se află într-o celulă din Penitenciarul Rahova!’. Punct”, a scris Codrin Ștefănescu.

Acesta și-a anunțat vizita la fostul președinte PSD printr-un alt mesaj, în care spunea că-i va povesti lui Dragnea “câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj”. “Mâine merg din nou să-l vizitez pe Liviu! O să-i dau să citească multe dintre mesajele voastre! Foarte multe!

Și o să-i povestesc câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj! Sper să-l mai intereseze toate aceste subiecte. Mâine vă anunț și despre starea sa de sănătate!”, a spus Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea se află de pe 27 mai 2019 în penitenciar, unde execută pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGSPC Teleorman.

Fostul președinte PSD a făcut mai multe încercări de a ieși din închisoare, dar toate căile sale extraordinare de atac au fost respinse de instanță.