Multe persoane cred că Neti Sandu poartă o perucă, însă lucrurile nu stau deloc așa. Aceasta își îngrijește cu atenție podoaba capilară, cât și tenul. Aceasta a dezvăluit ce face ea în fiecare zi.

,,Pentru ten, pentru că mă machiez zilnic, am niște produse cu acid hialuronic și colagen, pe care le folosesc ca bază, crema de la plafar, să fie cât mai naturală.

Am și alt fel de creme, mai pretențioase, dar le dau doar pentru efect de scenă. (râde) Demachierea e foarte importantă, oricât de târziu ar fi, niciodată nu mă bag la somn machiată.

Pentru păr, mă spăl doar cu șampon, fără balsam, fără protecție, fără fixativ, fără placă. Părul meu așa stă dacă îl coafez frumos, cu peria”, a spus Neti Sandu.

Neti Sandu a vorbit despre dieta pe care o ține

,,Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig, atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumpărat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend, după care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit”, a declarat Neti Sandu pentru Viva.

Când vine vorba de operații estetice, vedeta spune un NU convingător: ,,Nu, nu concep pentru mine, mi-ar plăcea să arăt bine, am zis, dar nu vreau să intervin cu nimic”.

Astrologul a mărturisit că ține cont să nu se certe atunci când e Lună Plină

,,Nu știu dacă sunt superstițioasă, am angoasele mele, ca orice om, dar eu când știu că urmează o cuadratură, mă gândesc la toate lucrurile posibile. Nu pot să zic că aoleu, mi-e frică că dacă e Lună Plină pățesc ceva, nu.

Luna Plină, de exemplu, mă poate ajuta să mă duc la o petrecere, să mă întâlnesc cu multă lume, să râd – eu așa văd lucrurile astea. Pe de altă parte, țin cont să nu mă cert dacă e Lună Plină. Dar sunt prea multe conotații și am învățat multe apropo de conjuncturile astea și, atunci, nu am vrut să-mi creez superstiții”, a afirmat Neti Sandu.