Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele de la noi care a recunoscut că și-a făcut numeroase operații estetice. Mai mult chiar, blonda nu se sfiiește să ascundă acest lucru și se filmează sau pozează, de cate ori prinde ocazia, în cabinetele medicilor esteticieni.

Ultima dată a ea s-a filmat în timp ce era în cabinetul medicului estetician și a a explicat motivul pentru care vrea să apeleze la o altă intervenție.

„Nu am venit în vizită, sunt la o consultație la prietenul meu, doctor, am venit să verific tunning-ul pe care l-am făcut în urmă cu 3 luni. Sunt bine, nu? O să mă mai tunez în continuare, că așa îmi place mie. Îl recomand cu încredere. Mie îmi place să fiu tunată, mă simt bine”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a pășit în nenumărate ocazii pe la cabinetul medicului estetician. Ea a făcut operați după operație și așa cum stau lucrurile pare că nu are de gând să renunțe foarte repede.

Potrivit jurnaliștilor de la antenastars, Bianca a schimbat tot la ea. De la cel mai mic detaliu, cum ar fi genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, la sânilor și a posteriorului. Nici nasul vedetei nu a rămas neatins. În plus, ea a hotărât ca dinții ei să fie perfecti, așa că a optat pentru fațete.

Și pentru că toate aceste operații costă sume destul de mari de bani, Bianca Drăgușanu a scos sute de euro din buzunar pentru fiecare intervenție. În urmă cu șase ani, ea a declarat că a cheltuit în jur de 16 mii de euro pe operațiile estetice. Cum de atunci a a mai tot trecut pe la cabinetul medicului, suma probabil s-a dublat sau s-a triplat, susține sursa citată.