Mihai Morar a renunțat la emisiunea sa de la Antena Stars, „Răi da’ Buni”, atunci când puțină lume se aștepta la asta. El a decis să părăsească lumea televiziunii, iar motivul care a stat la baza unui astfel de gest radical a fost explicat chiar de către el. Acesta a spus ce s-a întâmplat de fapt în culiselele „Răi da’ Buni”.

Mihai Morar este în continuare unul dintre cei mai urmăriți oameni din mass-media, datorită podcastului „Fain și simplu”, dar ca prezentator la Radio Zu. Chiar dacă emisiunea de la Antena Stars a avut succes, acesta a decis să renunțe la statutul de prezentator și să iasă din televiziune. Unul dintre motive este legat de faptul că nu se mai regăsea în lumea televiziunii.

Când a decis Mihai Morar să renunțe la emisiunea de pe Antena Stars

De ce a renunțat, concret, la show-ul „Răi da’ Buni”, a explicat chiar el. Mihai Morar a menționat că nu mai rezona de ceva timp cu show-ul, iar rutina în care intrase îl făcea să se simtă din ce în ce mai blazat.

„Momentul zero nu îl știu, a fost, dar nu îl știu. Trebuia să fie cu mult înainte de a se termina aventura mea cu emisiunea pe care am prezentat-o. Problema e când ajungi la minus.

M-am dus, normal, că acolo te duc confortul, rutina, obișnuința unui loc călduț, unui fotoliu moale, unor invitații care vin așa, pe bandă rulantă, se schimbă din 15 în 15 minute, îi sună producătorul, tu vii cu 5 minute înainte de emisiune și le pui întrebări ca șmecherul”, a spus acesta.

Vedeta spune că nu are nicio problemă cu televiziunea

El a ținut să spună că nu are nicio problemă cu televiziunea.

„Nu mai era sufletul meu acolo de foarte mult timp. Eu nu am o problemă cu televiziunea, dimpotrivă, eu cred că dacă faci conținut, poți să îl faci oriunde, important e să îți găsești publicul și să fii ok cu sufletul, dorințele tale, visurile tale.

Nu mai era cazul la mine, dar nu mi-am dat seama la momentul zero, că dacă îmi dădeam seama s-ar fi întâmplat mult mai devreme”, a menționat Morar la podcastul Ilincăi Vandici.

Mihai Morar a ținut să puncteze foarte îndrăgostit de meseria lui și de ceea ce face în prezent.

„Sufletul meu e acum în tot ceea ce fac. Pun mult suflet! E un consum pe care nu am cum să îl realizez acum. Terapeutul meu e frizerul meu, el îmi mai spune, se mai uită la poze cu mine și îmi mai spune, mă sună, fără să ajung la el la salon, îmi zice: „Nu arăți bine! Ești obosit! Las-o mai încet”.

Chiar dacă îți place ce faci, intri într-o capcană, îți place atât de mult și nu îți mai dai seama dacă îți face bine, dacă îți face rău. Nu te mai vezi din exterior. E bine să ai oameni atenți la tine”, a punctat el.