Gabriela Cristea prezintă emisiunea „Mireasa – Capriciile Iubirii” de pe Antena Stars, iar în curând o veți putea vedea și în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”. Acest lucru înseamnă un program extrem de încărcat, cu repetiții, filmări, deci se muncește și în zile de sărbătoare.

„Am niște zile foarte aglomerate. Din păcate, nu mă simt foarte bine, fizic vorbind și voiam să vă întreb de unde să-mi iau resursele, pentru că nu pot să-mi iau o zi liberă”, a spus aceasta pe Facebook, adăugând că și-ar fi dorit să-și ia liber în a doua zi de Rusalii, dar a trebuit să de ducă la filmări.

Gabriela Cristea se simte extrem de obosită din cauza programului încărcat

Prezentatoarea TV a mai spus că din cauza meseriei sale, de cele mai multe ori nu are liber de sărbători importante, cum ar fi Paștele sau Crăciunul.

„Un om care nu are o activitate ca cea pe care o desfășor eu probabil că își ia o zi liberă, eu nu reușesc să fac asta și nu știu cum să reușesc să duc ziua asta la bun sfârșit.

Stăteam acum și făceam o socoteală legată de felul în care lucrez eu în general. De cele mai mult ori nu am Paște, nu am Crăciun sau sărbătorile astea pentru care se face punte”, a adăugat ea.

Prezentatoarea TV nu poate lua pauză

Gabriela Cristea a vorbit despre acest lucru și ieri. Aceasta a punctat că un program atât de încărcat cum este al ei te face să te resimți din punct de vedere fizic, însă nu poți lua pauză.

„Astăzi este o zi în care aș fi vrut să fac și eu punte și să stau acasă, dar nu și atunci vă întreb pe voi cum faceți atunci când nu puteți să faceți punte, să vă luați o zi liberă, concediu medical și care sunt resursele care vă fac să vă ridicați și să mergeți mai departe. Am nevoie, sunt într-o zi de genul acesta.

Când spun că mă simt rău, nu mă simt rău psihic că am vreo stare că am chef să stau și să nu fac nimic, ci mă simt rău fizic, nu mai am energie deloc, căci atunci când soliciți prea tare organismul, răspunde așa, adică nu-i prea place și zice că trebuie să ia o pauză, dar nu pot să iau o pauză”, a spus ea.