Veste de ultimă oră despre Alexandru Arșinel: „Nu mă simt foarte bine. O operație la inimă nu este o bagatelă”

Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” din Capitală a organizat un spectacol în memora artiștilor care, din păcate, nu mai sunt printre noi. La acest spectacol s-a aflat și actorul Alexandru Arșinel. Susținut de un baston, îndrăgitul actor a declarat că participă la eveniment ”în ideea de a face un nou număr de magie”.

„Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă.

E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori”, a declarat marele actor Alexandru Arşinel la Antena 3.

Alexandru Arșinel a fost operat a doua oară pe cord deschis

Întrebat cum se simte, marele actor a declarat că nu este foarte bine, dar medicii i-au promis că în câteva săptămâni se va pune pe picioare.

„Nu foarte bine. O operaţie la inimă nu este o bagatelă, dar am promisiunea lor (n.r medicilor) şi a lui Dumnezeu că în câteva săptămâni voi fi bine. (…) Am avut multe momente mai dificile în viaţă, dar am avut pe cineva lângă mine care m-a ajutat.”, spune acesta.

Actorul este nerăbdător să urce din nou pe scenă

Chiar dacă momentan nu este în formă, actorul spune că încearcă tot ce poate pentru a reveni cât mai curând pe scenă și pentru a se întâlni cu publicul.

”Încerc toate formele pentru a reveni pe scenă şi a mă întâlni cu publicul. Am o stare de liniște pentru că în urma unei activități ale mele rămân personalități artistice, în primul rând, de primă mână şi oameni gospodari care ne seamănă nou celor din nordul Moldovei”, a spus Alexandru Arşinel.

Alexandru Arșinel: Am reușit un moment de magie

Jurnaliștii l-au întrebat pe Alexandru Arșinel la ce se gândește în perioada Crăciunului, acesta răspunzând ”numai la lucruri frumoase”.

„Mă gândesc numai la lucruri frumoase, numai la lucruri dragi, numai la lucruri care mă emoționează. Am reuşit încă un moment de magie să facem cu publicul care este în sală şi a venit. Datorită acestei magii care durează de sute de ani, zâmbetul, am reuşit să ne revedem”, a declarat actorul.

De asemenea, Alexandru Arșinel a vorbit și despre teatru, subliniind că acesta nu trebuie să ”trăiască prin schimbări politice, ci prin schimbările lui naturale”.

”Sunt un fericit. Am trăit într-un colectiv de oameni minunați, un grup care au tras pentru acest gen şi sperăm că ori de câte ori se vor schimba conducerea să nu fim nevoiți să schimbam prea mult. Teatrul nu trebuie să trăiască prin schimbări politice ci prin schimbările lui naturale”, a spus Alexandru Arşinel.