La 73 de ani, Ilie Năstase îşi trăieşte a doua tinereţe alături de Ioana Simion, cea în braţele căreia s-a refugiat după eşecul căsniciei cu Brigitte Sfăt. Năstase şi Ioana Simion s-au cununat civil în aprilie 2019, iar apoi au început să-şi facă planuri pentru nuntă, însă totul le-a fost dat peste cap de actuala criză.

În prezent, Ilie Năstase se află într-un complex rezidenţial din Mamaia, acolo unde deţine un apartament de lux. Fostul lider ATP are timp suficient acum să-şi plănuiască nunta perfectă cu Ioana Simion, care va fi, în mod sigur, una plină de lux şi eleganţă.

“Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase se află deja la a cincea căsătorie. Originară din Constanța, Ioana Simion a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar din mariajul care s-a terminat în urmă cu trei ani are un băiat care a făcut-o, deja, bunică, scrie Cancan.

Aștept și eu, ca toți românii, să-mi reiau viața obișnuită

Fostul tenismen a povestit şi cum reuşeşte să-şi ocupe timpul în această perioadă. El spune că face față cu brio restricțiilor impuse de autorități, însă a mărturisit că arde de nerăbdare ca lucrurile să revină la normal.

“Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită.

Nu, din fericire nimeni din familia sau din cercul de prieteni nu a contactat virusul”, a mai declarat Ilie Năstase pentru Cancan.