Radu Brăgărea vine în echipa UNIQA din rolul de membru al Directoratului ERGO Asigurări de Viață România. De-a lungul unui parcurs profesional de două decenii, acesta și-a asumat roluri de management pentru ariile de Actuariat și Operațiuni Asigurări de Viață, în cadrul Eureko (Interamerican) Asigurări România, a ocupat poziția de Chief Operating Officer în cadrul AIG Life Romania (actual Metropolitan Life) și a coordonat activitatea Societății de Administrare a Fondurilor de Pensii Private Eureko, din postura de Director General.

“Mă bucur sa ma alătur echipei UNIQA. Îmi doresc ca experiența mea în domeniul asigurărilor de viață să adauge valoare echipei de management și, împreună cu restul colegilor, să reușim să continuăm dezvoltarea pe baze solide a afacerilor de asigurări de viață din România în același ritm ca până în prezent”, a declarat Radu Brăgărea, Vicepreședinte – Membru Directorat UNIQA Asigurări de viață.

Radu Brăgărea

Vom pregăti mai departe compania pentru a deveni unul dintre jucătorii de top din piață

“Radu ne oferă încrederea că, din noul rol de Vicepreședinte – membru al Directoratului UNIQA Asigurări de viață, va avea o contribuție semnificativă la creșterea activității și consolidarea rezultatelor companiei. Activitatea de asigurări de viață în cadrul UNIQA a ajuns la un nivel de maturitate, astfel încât experiența și competența lui Radu ne vor ajuta să pregătim mai departe compania pentru a deveni unul dintre jucătorii de top din piață”, a precizat Valentin Coroiu, CEO UNIQA Asigurări de viață.

Numirea noului membru al Directoratului din cadrul UNIQA Asigurări de viață are loc într-o etapă importantă în evoluția companiei,

În 2019, UNIQA Asigurări de viață a continuat să își consolideze activitatea, raportând la finalul anului prime brute subscrise din asigurările de viață în valoare totală de 18 milioane de Euro, conform IFRS. Creșterea a fost susținută de un avans de 20% în vânzarea produselor tradiționale.

Totodată, în a doua jumătate a anului 2019, compania a lansat UNISMART- un concept inovator pentru asigurările de viață, ce adresează specific și relevant nevoile clienților, ajutându-i să aleagă protecția de care au nevoie în functie de fiecare moment din viața lor.