Incendiul de la AFI Cotroceni a fost unul cu pagube marginale, care nu vor depășii câteva mii, maximum zeci de mii de euro, au declarat, pentru Capital, surse implicate în realizarea raportului de daună.

„A fost vorba despre un incendiu minor, în pod. Mai mult fum fără foc. Dacă nu era vorba despre cel mai mare mall din București, probabil că nici nu afla publicul larg”, spun sursele citate.

Clădirea fiind asigurată, pagubele vor fi acoperite de firmele de asigurare. În acest caz este vorba despre mai multe firme, dintre care sigur Omniasig, Generali și Uniqa, proprietarul mall-ului având polițe atât pentru bunuri și clădire cât și pentru daune provocate terților.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 10:30 la numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns rapid opt autospeciale cu spumă și apă și patru autoscări. De asemenea au sosit și mai multe ambulanțe și mașini de descarcerare.

Acest incident de la AFI Cotroceni urmează altor două care au afectat recent mall-ul Sun Plaza din Capitală și mall-ul din Sibiu.