Netflix a lansat recent un nou film despre echipa de gimnastică a Universității din Oklahoma, iar una dintre vedetele filmului este chiar Nadia Comăneci.

Filmul ”Full Out 2” este bazat pe o poveste reală, respectiv povestea echipei de gimnastică a Universității din Oklahoma care a câștigat de trei ori consecutiv campionatul național.

Filmul urmărește evoluția echipei care trebuie să lupte pentru a-și apăra titlul de campion fără atleta vedetă a echipei, Brenna Dowell, care părăsește echipa pentru a se antrena pentru Olimpiadă.

Mare parte a filmului a fost filmat la Bart Conner Gymnastics Academy din Oklahoma.

Sfaturi utile pentru gimnaste

Trebuie menționat faptul că, într-o scenă importantă din film, fetele din echipa de gimnastică primesc vizita marilor campioni Nadia Comăneci și Bart Conner.

Cei doi le oferă tinerelor gimnaste câte sfaturi utile pentru următoarea lor provocare, arată sportghid.ro.

Filmul Full Out 2 a fost lansat săptămâna aceasta, exact în perioada în care gimnastele din Oklahoma au suspendate antrenamentele din cauza pandemiei de coronavirus. Filmul este deocamdată disponibil pentru achiziționare și închiriere prin Vimeo.

Filmul va fi curând disponibil și pe iTunes, Amazon și alte platforme de streaming digital, precum și prin Netflix în 60 de țări și 25 de limbi.

Puteți vedea mai jos secvența din film în care Nadia Comăneci și fostul său soț Bart Conner vizitează echipa de gimnastică.