Lovitură totală pentru Klaus Iohannis! AUR i-a luat fața. Nu mai are nicio șansă

Barometrul opiniei publice pe luna noiembrie, realizat de Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde la comanda PSD, arată că președintele Klaus Iohannis e în cădere liberă. Datele arată că acesta a scăzut mult în ochii românilor, având în vedere că ocupă de abia locul al nouălea în clasamentul realizat.

În luna noiembrie, doar 17% dintre români mai aveau o părere bună în ceea ce-l privește pe șeful statului, în timp ce 69% dintre români au o părere proastă.

Cel care se află pe primul loc în acest clasament este ministrul Sănătății, Alexandru Rafila – 37% dintre respondenți au declarat că au o părere bună despre el, în timp ce 40% au spus că nu au o părere bună despre noul ministru.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, se află pe locul al doilea în acest clasament – 30% dintre români spun că au o părere bună, în timp ce 51% spun exact opusul.

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, se află pe locul trei – 28% dintre români au o părere bună, în timp ce 52% au o părere proastă despre fostul edil.

La distanță de un procent de Gabriela Firea se află Mircea Geoană – despre acesta, 27% dintre români spun că au o părere bună, în timp ce 53% spun că au o părere proastă.

În ceea ce îl privește pe Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), 26% dintre români au o părere bună despre el, în timp ce 57% spun că au o părere proastă.

Românii nu mai au o părere bună despre liberali

Premierul României, Nicolae Ciucă, a obținut un scor de 19% în ceea ce privește părerile bune ale românilor, în timp ce 55% au declarat că au o părere proastă.

În acest timp, 12% dintre români au declarat că au o părere bună despre fostul premier, Ludovic Orban, în timp ce 69% au declarat că au o părere proastă.

George Simion, peste Klaus Iohannis în sondaje

Baromentrul opiniei publice arată un lucru la care nimeni nu se aștepta – George Simion, copreședintele Alianeței pentru Unirea Românilor (AUR), se află peste Klaus Iohannis în sondaje. 19% dintre respondenți au declarat că au o părere bună despre acesta, în timp ce 63% au o părere proastă.

Codașii clasamentului

La finalul Barometrului se află Dacian Cioloș, Florin Cîțu și Nicușor Dan, procentajul acestora fiind următorul:

Dacian Cioloș, președintele USR – 7% dintre respondenți au o părere bună, în timp ce 73% au o părere proastă.

Florin Cîțu – 5% dintre respondenți au o părere bună, în timp ce 77% au o părere proastă.

Nicușor Dan – 4% dintre respondenți au o părere bună, în timp ce 70% au o părere proastă.