Blue Air a anunțat marți că va introduce zboruri zilnice între București si Milano-Linate. De asemenea, compania aviatică lansează primul serviciu Ultra-Low-Cost între Cluj-Napoca și Milano-Linate.

Bilete de la 9.99 Euro către Milano

Blue Air anunță zboruri directe către Milano Linate, conectând Bucureștiul și Cluj Napoca cu cel mai central aeroport din Milano. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, prețurile biletelor începând de la 9,99 Euro/ segment – taxe și o schimbare gratuita a datelor de calatorie incluse. Începând cu 28 martie 2021, Blue Air va introduce zboruri directe către Milano Linate, oferind până la 7 servicii săptămânale de la București Otopeni și 2 servicii săptămânale de la Cluj Napoca în cadrul Orarului de Vară 2021.

Zboruri zilnice către Milano

Blue Air va opera zboruri din București și Cluj către Milano Linate în conformitate cu următorul program:

• OTP – LIN – OTP (5 / săptămână: 28 martie – 30 aprilie 2021)

• OTP – LIN – OTP (zilnic : 01 mai – 30 octombrie 2021)

• CLJ – LIN – CLJ (2 x săptămână : 01 iunie – 30 octombrie 2021)

„Suntem foarte încântați să anunțăm noul nostru serviciu direct ultra-low-cost de la București și de la Cluj către Milano Linate, cel mai central aeroport din Milano, acesta reprezentand alegerea preferată a tuturor pasagerilor, datorită amplasării sale în inima metropolei. Operațiunile noastre către Linate sunt în concordanță cu noua strategie pentru dezvoltarea rețelei Blue Air și confirmă angajamentul de a oferi cea mai bună experiență de transport aerian la prețuri reduse în beneficiul clienților noștri, care acum au opțiuni mai bune de călătorie la prețuri accesibile. „, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.