Tragedie în România. O avocată de 42 de ani a murit într-un accident rutier. Ea se afla la volanul mașinii sale, alături de fetele sale gemene de zece ani.

Potrivit informațiilor transmise de eprezentanţii ISU Gorj, accidentul s-a produs în această după amiază și a fost nevoie de intervenția a două autospeciale pentru descarcerarea acesteia. Avocata nu a mai putut fi aslvată, însă fetele ei au fost transferate la spital pentru investigații amănunțite.

„În jurul orelor 16:30, ISU Gorj a fost solicitat sa intervină la gestionarea unei situaţii de urgentă generată de un accident rutier ( un autoturism a intrat intr-un cap de pod) pe raza comunei Brăneşti, sat Brăneşti. La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni şi Detasamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de intervenţie pentru descarcerare şi o ambulantă SMURD, precum şi echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat ca este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani şi 2 fetiţe de 10 ani. Femeia se afla in maşina, încarcerată pe scaunul şoferului.

Pompierii au reuşit sa extragă victima din maşina, au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat. Cele doua fete au fost transportate la UPU Craiova pentru investigaţii amănunţite de catre o ambulantă SAJ GORJ şi elicopterul SMURD Dolj, solicitat in sprijin“, au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

Cum s-a produs accidentul 

Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj susține că femeia conducea pe DN 66 Brănesti din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Filiaşi și a părăsit sensul mers şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În acest context, a fost întocmit dosar penal.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

De menționat este faptul că, avocata se numea Claudiu Breazu și era soția unui poliţist local. În urmă cu câteva zile, acesta a fost implicat într-un scandal în urma căruia și-a pierdut funcția de şef al Departamentului de Ordine Publică.