Tragedie fără precedent în România. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea vine cu precizări de ultimă oră. Potrivit sursei citate, un bărbat în vârstă de 67 de ani, aflat la volanul unei mașini, a murit după ce autoturismul său s-a lovit violent de un autocar, accidentu-l producându-se pe o șosea din județul Vrancea și fiiind ulterior anunțat la numărul unic de urgență 112.

Accidentul rutier mortal s-a produs în noapte de miercuri spre joi, în satul Călimănești, pe Drumul Național 2 / E 85, iar în urma coliziunii extrem de puternice, șoferul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Focșani a decedat.

În ceea ce îl privește pe șoferul autocarului, acesta a fost rănit ușor, fiind preluat de ambulanță și transportat la spital. Trebuie menționat faptul că, acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului, au stabilit anchetatorii.

Tragedia s-a produs în cursul nopții în jurul orei 3,00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea fiind anunțați prntr-un apel la 112.

Tragedia momentului în România. Accident rutier mortal la Vrancea

„În cursul nopţii, ora 03,10, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Naţional 2 E 85, sat Călimăneşti, a avut loc un accident rutier între un autocar şi un autoturism. În urma coliziunii, şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul Focşani, a decedat”, a precizat IPJ Vrancea.

Sursa citată mai precizează că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Totodată, trebuie menționat faptul că în zona producerii accidentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri până la prelevarae tuturor probelor.