O vedetă super cunoscută de televiziune este în doliu. Și-a pierdut cea mai dragă ființă chiar acum, de Sărbători. Teribilul anunț și mărturisirea completă i-a lăsat fără cuvinte pe fani.

Doliu uriaș pentru o vedetă TV

O vedetă TV din România este în stare de șoc. Și-a pierdut o ființă dragă chiar de Crăciun. Este vorba despre Alin Andronic, fostul războinic de la Exatlon, show-ul celor de la Kanal D. Tatăl lui Alin a încetat din viață chiar de Sărbători.

Tânărul fost concurent este sfâșiat de durere. Acesta a lăsat un mesaj scurt pe pagina lui de pe o rețea de socializare. „Dormi în pace, tată drag”, a fost mesajul plin de durere transmis de Alin Andronic, alături de o fotografie cu părintele lui. Deocamdată, nu se cunosc cauzele decesului.

Alin Andronic este plecat din România

Fostul războinic era stabilit în Londra de ceva timp, alături de ai lui, iar la scurt timp după ce s-a încheiat competiția pe care a fost la un mic pas să o câștige, acesta s-a întors la familia lui, departe de România. Tânărul sportiv nu a pierdut nicio ocazie în competiție pentru a declara cât de importantă este familia pentru el, dar mai ales cât de mult ține la sora lui, despre care spunea în emisiune că:

„Ea este persoana pe care o respect cel mai mult pe lumea asta, m-a ajutat enorm în viaţă! O iubesc mult şi abia aştept să o întâlnesc. Va fi primul lucru pe care am să îl fac”, a declarat Alin la Exatlon.