Doliu uriaș la PSD. Un fost primar al social democraților a încetat din viață la scurt timp după ce trecuse printr-o teribilă dramă.

Tragedia momentului în România

Este vorba despre Ion Chiriac, cel care a fost primar al orașului Novaci în perioada 2004-2008. Acesta s-a stins din viață, duminică, la vârsta de 76 de ani, la scurt timp după decesul soţiei sale.

Pe lângă primar, Chiriac a fost profesor şi inspector general şcolar. Profesorul Gheorghe Nichifor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a trasmis un mesaj de condoleanţe familiei greu încercate de dublul deces.

„Sunt răvășit de durere. La puțină vreme de la moartea subită a bunei sale soții, doamna profesoară Emilia, la fel de repede Dumnezeu îl ia de lângă noi pe domnul Profesor.

Cadru didactic universitar, inspector școlar general, primar al orașului Novaci-Gorj, om de aleasă ținută ne-a fost multora prieten desăvârșit. Am avut privilegiul să mă bucur de sentimentele sale curate ani în șir. Vă mulțumesc, domnule general! Diana, Novac, ceilalți, suntem alături de dumneavoastră la marea durere care din nou vă încearcă. Dumnezeu să-l poarte către liniștea pe care o merită sufletul său blând și iubitor!“, a transmis Gheorghe Nichifor.

Ion Chiriac a fost membru al celor de la PSD, dar și ApR, Alianța pentru România, fostul partid condus de Teodor Meleșcanu, care a fuzionat cu PNL.