Tragedia momentului în fotbal! Un antrenor legendar a încetat din viaţă, urmă cu puţin timp. Specialiştii nu au anunţat, cel puţin deocamdată, care au fost cauzele decesului. Din primele informaţii, nu ar fi fost răpus de COVID-19.

Tragedie în lumea fotbalului

Lumea fotbalului este în doliu. Unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori, care au scris istorie în sportul rege, a încetat din viaţă. Este vorba despre Josef Venglos, unul din cei mai reputați antrenori.

Acesta a fost primul tehncian din afara Marii Britanii care a reuşit să antreneze în prima divizie din Anglia.

Încă un nume care a făcut istorie în fotbal a părăsit această lume. Josef Venglos, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori ai acestui sport a murit la vârsta de 84 de ani.

Venglos a scris istorie pe banca Cehoslovaciei

Venglos a cunoscut cele mai mari succese pe banca naționalei Cehoslovaciei, iar în ultimii ani a activat în comisiile UEFA. Slovacul a cunoscut cea mai bună perioadă pe banca Cehoslovaciei, iar în anul 1993 a devenit primul selecționer din istoria Slovaciei, după destrămarea Cehoslovaciei.

Benglos a antrennat în Albion celebra echipă din Birmingham, Aston Villa. Mai mult, a scris istorie şi pe banca scoţienilor de la Celtic Glasgow.