Mai sunt câteva zile până la debutul show-ului „Survivor România” 2022 la Pro TV. Dacă se știe deja cine sunt reprezentanții echipei „Faimoșilor”, până la debutul emisiunii pe 16 ianuarie vom afla și componenții echipei „Războinicilor”. Deja au apărut primele imagini cu aceștia și printre ei s-a remarcat o fostă concurentă de la „Chefi la cuțite”, emisiunea difuzată pe Antena 1.

Mai mulți foști concurenți de la Antene vin la Pro TV

Este vorba despre Elena Matei, care a ajuns până în finala show-ului de la Antena 1, „Chefi la cuțite” și acum face parte din echipa „Războinicilor” la „Survivor România” 2022.

De asemenea, și o fostă concurentă de la „Burlacul”, emisiunea difuzată tot la Antena 1, Alexandra Mucea, va face parte din echipa „Războinicilor”. Aceasta trăiește la Londra de câțiva ani și a luptat pentru inima lui Andi Constantin, „Burlacul” de la Antena 1, dar a fost eliminată în semifinala competiției.

În plus, în videoclipul prezentat de cei de la Pro TV mai poate fi observată o altă figură cunoscută, GB Blaze, fost concurent la „Mireasa”, show-ul matrimonial de la Antena 1.

Sursa: Facebook

Show-ul e filmat în Republica Dominicană

„Survivor România” 2022, emisiune moderată de Daniel Pavel, este filmat în jungla din Republica Dominicană.

„Credeți-mă … nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicat și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos … pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV”, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

În total, 24 de concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. Noul sezon aduce la start, la fel ca și la edițiile anterioare, două triburi: Faimoși și Războinici!

Fiecare dintre cele două echipe este formată din 12 membri, 6 băieți și 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de „Survivor” și marele premiu de 100.000 de euro.