Trădarea momentului în televiziune! A plecat într-un post de conducere

Este vorba despre Marius Huc, cel care a coordonat editorial Realitatea Plus în ultimul an. Recent, acesta a plecat pentru poziţia de director de programe la Etno TV, potrivit informațiilor transmise de paginademedia.ro

„Nu vin neapărat la un post de muzică populară. Patronatul a observat un lucru foarte interesant: faptul că publicul Etno TV de până acum este identic cu publicul staţiilor de ştiri, ca profil. Acest public migrează, în special spre seară, către staţiile de ştiri. Ideea a fost: de ce să lăsăm publicul să plece, când îl putem păstra aici, pe Etno”, a declarat acesta pentru sursa menționată, în contextul în care Etno TV a anunţat la finalul anului trecut, în faţa CNA, că se transformă din post de muzică populară într-o televiziune generalistă.

Cu ce se va ocupa la noul post?

De asemenea, Marius Huc a explicat că se va ocupa cu ce face întotdeauna, adică ştiri şi talk-show-uri. Potrivit explicației oferite pentru sursa menționată, „patronatul a observat un lucru foarte interesant: faptul că publicul Etno TV de până acum este identic cu publicul staţiilor de ştiri, ca profil”.

„Nu vin neapărat la un post de muzică populară. Patronatul a observat un lucru foarte interesant: faptul că publicul Etno TV de până acum este identic cu publicul staţiilor de ştiri, ca profil. Acest public migrează, în special spre seară, către staţiile de ştiri. Ideea a fost: de ce să lăsăm publicul să plece, când îl putem păstra aici, pe Etno. Asta nu înseamnă că eu vin să fac muzică populară: fac ceea ce fac întotdeauna, adică ştiri şi talk-show-uri.

Prime-time-ul va fi dedicat talk-show-urilor, nu vor fi programe de ştiri propriu-zise. Suntem pe cale să facem o echipă. Oamenii din spate vor fi nume cu experienţă în televiziune, iar moderatorii vor fi persoane foarte cunoscute în acest moment. Urmează să le anunţăm în curând”, a completat acesta.