Nimeni nu și-ar fi imaginat că noua vedetă a USR PLUS, Dominic Fritz, ar putea fi dispus să facă pact fix cu dușmanul. Și totuși, primarul ales al Timișoarei a făcut acest pas.

Trădarea absolută în politica din România!

Dominic Fritz, a anunțat, cu subiect și predicat, că este dispus să facă o alianţă cu PSD sau Pro România. Asta s-ar întâmpla dacă PNL nu răspunde ultimatumului său privind o alianţă cu USR-PLUS la Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş. PNL a spus deja nu.

„Eu am spus că până luni seară o să vreau să știu foarte clar dacă da sau nu, PNL, sub conducerea lui Nica vrea să facă o majoritate cu noi în Consiliul Local și Consiliul Județean. Dacă după luni seară, ei revin și zic că nu vor, o să trebuiască să analizez alte opțiuni.

Chiar sunt curios la ce se gândește domnul Nica, cu cine vrea să facă o majoritate, care sunt alte opțiuni. Eu încă sunt încrezător că putem ajunge la o concluzie, dar de astăzi noi, cei care ne dorim politică bazată pe transparență, pe principii, trebuie să fim și mai atenți.

În momentul acesta este în mâinile domnului Nica dacă vrea ca PSD sau PRO România să facă parte din guvernare. El este singurul om care decide. O să încep să vorbesc cu toți cei care au fost votați de timișoreni, inclusiv cu consilierii care fac parte din PSD și PRO România. O să analizez situația luni seară” a declarat Dominic Fritz, conform opiniatimisoarei.ro.

Totul vine după declarațiile făcute de liderul USR, Cătălin Drulă, care au aruncat în aer alianța PNL-USR în Timiș și în Timișoara. Liberalii s-au declarat jigniți de Drulă, care spusese că USR nu mai acceptă să facă guvern cu PNL dacă va fi tot Ludovic Orban prim-ministru, și au întrerupt negocierile pentru Consiliul Județean, negocieri conduse din partea USR exact de Cătălin Drulă.