In Dobrogea şi Bărăgan temperaturile continuă să crească; domina timpul frumos, însă la începutul zilei apar ceva condiţii de ceaţă. Maximele urcă până la 7, 8 grade.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei găsim vreme mai neplăcută. Ceata poate persista câteva ore, aşa că temperaturile vor fi mai modeste decât in celelalte regiuni.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi cam mohorâtă, dar cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal. Dimineaţa, e posibil să apară ceaţa şi aici, iar după prânz se vor înregistra frecvent 5 grade, valori comparabile cu cele de miercuri.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se face puţin mai cald decât miercuri, însă rămânem cu vremea închisă. Pe timpul zilei s-ar putea să picure trecător, iar noaptea ne aduce ploi cu lapoviţa şi condiţii de polei.

În vestul ţării se încălzeşte simţitor. Va fi cam înnorat în zona Crisanei, pe unde la noapte apare lapoviţă. În rest avem soare şi atmosferă plăcută, iar temperaturile ajung la 8, 9 grade.

Vreme bună găsim şi în zona Transilvaniei. Doar în depresiuni norii persistă şi e posibil să se lase ceaţă. Vântul mai are unele porniri doar în zona montană înaltă, iar temperaturile, peste cele de miercuri, ating 6 grade în zona Sibiului.

Sud-vestul ţării are parte de o zi foarte frumoasă, cu cer mai mult senin. Miercuri s-au atins 11 grade la Târgu Jiu şi 10 grade la Râmnicu Vâlcea. Joi, temperaturile continua să crească şi vor fi mai degrabă de lună martie.

Vreme frumoasă avem şi în ţinuturile sudice, dar după ce se risipeşte ceata matinală. Şi aici va fi mai cald decât în mod obişnuit, iar cele mai ridicate valori se vor înregistra în regiunile deluroase.

În Bucureşti avem un aer ceţos dimineaţa, dar mai târziu vedem soarele şi maximă poate depăşi 5 grade. Miercuri au fost chiar 6 grade în zona Băneasa. Vântul se domoleşte şi presiunea atmosferică va mai scădea un pic.

Se încălzeşte şi în zonele de munte. Apare soarele şi abia către seară mai vin ceva ninsori în Munţii Apuseni şi în nordul Orientalilor. Vântul mai are unele intensificări la altitudini mari, pe unde va spulbera zăpadă.

In Bucureşti vedem soarele. Vântul se domoleşte şi presiunea atmosferică va mai scădea un pic. Şi vineri prindem vreme plăcută, mai sunt condiţii de negura în primele ore, iar după prânz se ating chiar şi 6 grade, conform Știrileprotv.ro.