Tavi Clonda a plecat de acasă

Tavi Clonda, artist și soț al prezentatoarei Gabriela Cristea, a avut o experiență neobișnuită pentru el – o călătorie singură în străinătate. Plecarea sa în Barcelona, pentru un eveniment, a fost marcată de sentimente puternice de dor pentru familia sa. Acesta este obișnuit să călătorească numai alături de soția sa și cele două fiice.

Într-un clip pe rețelel de socializare, acesta a precizat că a greșit poarta la care este avionul său.

El a mai precizat că are foarte mari emoții, aceasta fiind cea de-a doua plecare a sa singur de când are copii. El le-a mai spus fanilor că a mai mers singur o singură dată, atunci când a mers la Moscova.

„Nu m-am uitat la ce poartă e avionul meu.(…) Și acum nu știu, deci cam atâtea emoții am, zici că e prima dată când merg cu avionul, asta înseamnă să merg fără copii. Să văd cum aflu.(…) Am ajuns și la avion, și fără copii, și fără Gabriela, țineți-mi pumnii! Hai că am plecat la Barcelona.(…)

Deci să vă explic, ultima oară când am fost aici eram cu cele 3 fetițe ale mele, fetițele și Gabriela. Acum am venit eu singurel, este al doilea drum singur cu avionul de când am copiii, am mai fost odată la Moscova” spunea artistul pe Facebook.

Tavi Clonda a avut un mare dor de casă

Soțul Gabrielei Cristea a mai spus că nu se așteptat să îi fie atât de dor de aceasta și de fiicele sale. Plecarea singură a reprezentat o experiență pentru artist, care a recunoscut că a fost dificil pentru el să fie departe de familia sa, chiar dacă această călătorie nu a durat mult.

„E un sentiment foarte dubios pentru că ieși din zona de control, e foarte greu să plec departe de ei,” a spus Tavi Clonda. „Astăzi prefer să stau în preajma lor, să fiu foarte mult cu ele. (…) trebuie să mai ieșim din zona de confort pentru a ne păstra mintea la locul ei”.

Tavi Clonda Gabriela Cristea
SURSA FOTO: Facebook/ Tavi Clonda

Totuși, el a recunoscut că aceste experiențe pot fi benefice pentru dezvoltarea personală și pentru pregătirea pentru viitor, când copiii săi vor fi mari.

„Trebuie să ne pregătim pentru ce va urma, când vor fi mari, când vor pleca de acasă,” a subliniat artistul.

Artistul s-a întors acasă duminică seara. Fiind foarte atașat de familia sa, el le-a strâns tare soția în brațe.

Gabriela Cristea și soțul își împart cheltuielile

Gabriela Cristea a dezvăluit că ea și soțul său își împart responsabilitățile financiare în casă. Ea a mai spus că toți banii pe care îi câștigă sunt pentru binele familiei.

„Banii vin în casă și sunt folosiți pentru noi, ca familie. Tavi câștigă aproape la fel de mult ca și mine. (…) Noi ne-am împărțit treburile, dar nu din punct de vedere financiar, ci mai degrabă să nu ne aglomerăm cu treburile”, arată prezentatoarea TV.

Ea a subliniat că Tavi Clonda câștigă aproape la fel de mult ca și ea și că această împărțire a cheltuielilor se bazează pe evitarea suprasolicitării cu responsabilitățile casnice.

Aceasta a mai spus că plătește:

  • telefonul
  • gazele
  • lumina

În același timp, soșul ei plătește:

  • apa
  • grădinița
  • școala fetelor

„Nu am făcut socoteala că unul plătește mai mult sau mai puțin”, a dezvăluit vedeta la podcastul lui Cătălin Măruță.