Anul 2019 aduce a doua televiziune 4K românească. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în prima ședință publică din acest an modificarea licenței Travel Mix, astfel încât să poată începe emisia în sistem Ultra HD. Omul de afaceri Larențiu Megelea, proprietarul postului, prezent în fața CNA, a declarat pentru Paginademedia.ro, că intenționează să lanseze postul în jurul lunii martie. Travel Mix în formatul 4k își propune să prezinte România Turistică în imagini la superlativ. În ultimul an televizinea Travel Mix a produs mai multe emisiuni de promovare turistică în formatul 4k, iar cererea unor rețele privind acest format ne-a determinat să investim în echipamente de distribuție 4k. Travel Mix 4k dorește să livreze un program separat în formatul 4k, compus din producții proprii și producții a altor producători. În câțiva ani se intenționează ca toate producțiile difuzate de Travel Mix să fie și în formatul 4k.

Televiziunea Travel Mix promovează turismul în toate formele lui (călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc.) și oferă posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice in tara si dincolo de hotarele ei. Televiziunea Travel Mix produce o serie de emisiuni realizate exclusiv în limba engleză pentru a influența în mod pozitiv creștera turismului de incoming, emisiuni care sunt distribuite în diferite platforme internaționale în sistem VOD.

CNA a aprobat și reunirea mai multor licențe TV și radio din Prahova, deținute toate de omul de afaceri, sub o singură companie Best Mixmedia SRL din Câmpina. Este vorba despre: Travel Mix din Ploieşti (tv prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice), Valea Prahovei TV (VP-TV) din Ploieşti, Bucureşti TV,  Best FM din Câmpina, Best FM din Ploieşti şi Sinaia. Forul a aprobat și modificarea licenței București TV din televiziune cu acoperire locală, în post cu acoperire națională. Principalul argument al acestei transformări a fost dorința de a intra în măsurătorile de audiență, lucru permis doar televiziunilor cu acoperire națională. CNA a decis constituirea unei rețele de radio regionale formată din Best FM Câmpina, Ploiești și Sinaia.

SURSA: paginademedia.ro