Cutremur la postul de televiziune Realitatea Plus!

Cozmin Guşă nu mai este proprietar la Realitatea! Totul s-ar fi făcut pe ascuns

Cozmin Guşă nu mai face parte din acţionariatul postului de ştiri. Modificarea acţionariatului a fost făcută, se pare, fără acordul CNA, motiv pentru care postul Realitatea s-a ales cu o somaţie din partea forului audiovizual, scrie Paginademedia.ro.

Până acum puţin timp, firma care operează licenţa Realitatea Plus, Geopol International, era deţinută de către Strategies Research Investments International SA (companie deţinută în mod egal de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru) în proporţie de 99%, iar Bertalan Alexandra Beatrice, fata lui Maricel Păcuraru, avea 1%.

CNA a descoperit că acum, în acte, situaţia este total răsturnată: fata lui Maricel Păcuraru are 99,75%, iar Strategies Research deţine numai 0,25%.

Cozmin Guşă: E imposibil aşa ceva

Actele de la Registrul Comerţului sunt foarte clare în ceea ce priveşte schimbarea de acţionariat şi faptul că Guşă nu se mai află printre patroni, însă acesta afirmă că nu ştie despre o astfel de modificare.

Cozmin Guşă a declarat că “e imposibil aşa ceva” şi că “nu am cunoştinţă de nicio modificare”, potrivit Paginademedia.

Anul trecut, Cozmin Guşă explica faptul că el nu mai este patron la Realitatea, ci doar acţionar.

“Pe structura de la Realitatea Plus, eu şi Maricel Păcuraru avem 49,5% fiecare, iar Alexandra Păcuraru are 1%.

Eu am decis ca, din decembrie 2019, să nu mă mai ocup de Realitatea din punct de vedere editorial, după opt ani de zile. Din acel moment, s-a ocupat partenerul meu, Maricel Păcuraru.”