Total neaşteptat ceea ce s-a întâmplat duminică seara pe piaţa televiziunilor din România. PRO TV şi Antena 1 nu au avut absolut nicio şansă în faţa celor de la Kanal D. Totul s-a întâmplat în prime time, la nivel naţional.

Lovitură teribilă pentru PRO TV

A fost o lovitură teribilă şi în acelaşi timp neaşteptată încasată de către cei de la PRO TV. Aceştia, dar şi Antena 1 au pierdut bătălia audienţelor la nivel naţional cu cei de la Kanal D, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Totul s-a întâmplat chiar din prime-time, atunci când pe PRO TV a început filmul PRO şi pe Antena 1 Chefi la cuţite. Kanal D a contracarat cu showul Roata norocului, variantă câştiigătoare pentru acest post de televiziune.

3,8 şi 4,5 a avut Kanal D pe sferturile de oră dintre 20.00 şi 20.30 cu Roata Norocului, peste Băieţi răi 2 de la PRO TV şi Chefi la cuţite de la Antena 1. trendul de creştere al celor de la Kanal D a continuat şi pe intervalul 20.30-21.00. Kanal D şi-a adjudecat şi aceste două sloturi de audienţă. 4,5 şi 5,1 a avut Kanal D, în timp ce PRO TV s-a mulţumit cu locul secund, iar Antena 1 a venit abia pe 3.

Ora 21.00 a aparţinut în totalitate tot celor de la Kanal D care au avut audienţe de invidiat pentru concurenţă. Audienţa Kanal D a depăşit 5, dar şi 6, în timp ce PRO TV şi Antena 1 nu au reuşit să se apropie. PRO TV a fost din nou pe 2, iar Antena 1 abia pe locul al treilea.

PRO TV a preluat conducerea după ora 22.00

Odată cu finalul show-ului Roata Norocului, PRO TV a preluat primul loc la nivel de audienţe la nivel naţional. De la ora 22.00, la Kanal D a început un film care s-a dovedit a fi un pariu necâştigător pentru acest post de televiziune. Pe toată ora 22.00, PRO TV a avut audienţele cele mai mari din România la nivel naţional, în medie peste 6, iar Antena 1 a venit pe 2. Cu cifre constante de 2, Kanal a fost în intervalul 22.00-23.00 abia pe locul al treilea.

Situaţia s-a schimbat din nou de la ora 23.00, când pe PRO TV a început un nou film artistic. Până la miezul nopţii, Antena 1 a avut cele mai bune audienţe şi a terminat ora în faţa celor de la PRO TV. Kanal D nu a mai reuşit să depăşească nici măcar cifra 2 şi a terminat ziua abia pe locul al treilea.