Surpriză imensă în televiziune, la capitolul audienţe la nivel naţional. Totul s-a întâmplat duminică seara, la nivel naţional. PRO TV şi Antena 1 nu au avut nicio şansă în faţa celor de la Kanal D care şi-au depăşit fără probleme adversarii.

Umilinţă totală pentru PRO TV

Kanal D a făcut legea duminică seară la capitolul audienţe, la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Chiar la ora 20.00, a început pe Kanal D show-ul Roata norocului care a fost lider de audienţă în prime-time, peste toate marile televiziuni. Antena 1 a avut un episod Chefi la cuţite în reluare, în timp ce tot de la ora 20.00 a început filmul PRO.

Pe toată durata orei 20.00, Kanal D şi Roata norocului au făcut legea cu audienţe la nivel naţional de aproape 5, dar şi de peste 5, la mare distanţă de PRO TV şi Antena 1. Pe toată durata orei 20.00, PRO TV a fost pe locul secund, în timp ce Antena 1 şi Chefi la cuţite nu au reuşit să depăşească locul 3, la mare distanţă de rivali.

Şi de la ora 21.00, tot Kanal D a făcut legea, cu Roata norocului. Audienţele au fost imense, faţă de concurenţă. Kanal D a depăşit şi ratingul de 8 şi şi-a adujudecat lejer locul 1 la nivel naţional. În tot acest timp, PRO TV a reuşit să-şi adjudece 3 sloturi de audienţă în faţa Antenei 1 care a bigfat doar 15 minute pe locul secund.

PRO TV a urcat pe locul 1 după ora 22.00

De la ora 22.00, la Kanal D a început un film, iar postul controlat de turci a pierdut locul 1 la nivel de audienţe. De altfel, după ce s-a terminat Roata norocului, audienţa celor de la Kanal D a scăzut veriginos. Nu doar că a pierdut locul 1 în faţa celor de la PRO TV, dar şi Antena 1 a urcat pe locul al doilea, iar acest trend s-a menţinut până la miezul nopţii.