Elena Marin a fost una dintre cele mai puternice și mai controversate prezențe feminine de la Survivor România, emsiunea care a spart topurile de audiențe pentru Kanal D. Puțini știu însă ce face Elena după ce competiția s-a încheiat. După o perioadă de readaptare, trebuie să-și vadă de viață și carieră fix ca înainte.

Elena Marin este angajată la Circul din București, aflat în subordinea lui Nicușor Dan

Elena a preferat o scurtă vacanță înainte să revină la muncă. Acum s-a aflat că aceasta lucrează pentru Nicușor Dan, după ce edilul are în subordine și Circul Metropolitan, scrie wowbiz.ro.

Elena Marin lucrează la Circul Metropolitan București, o instituție susținută din bugetul Primăriei Capitalei. Informația apare pe contul personal de Facebook al Elenei Marin, alături de celelalte informații legate de cariera ei profesională. Cel mai probabil, ea face parte din corpul de balet de la fostul ”Circ de Stat”.

Dansatoarea avea să mărturisească ceva mai târziu că susținătorii lui Zanni au huiduit-o pe aeroport, la întoarcerea din Republica Dominicană, în timp ce dădea un interviu.

„La un moment dat am fost huiduită de susținătorii lui Zanni când dădeam un interviu. Au dus lucrurile la extrem, pentru că a fost un show foarte iubit”, a dezvăluit Elena Marin la Teo Show.

Elena Marin are 34 de ani și este absolventă a Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București precum și a liceului de coregrafie ”Floria Cappsali”. Ea a devenit cunoscută în rolul de asistentă a lui Mihai Morar la emisiunea ”Răi da’ buni”.

În trecut, Elena a cochetat și cu actoria, ea apărând în telenovele precum: Secretul Mariei, Burlacii sau Spitalul de Urgență. La Survivor, Elena a făcut parte din echipa Faimoșilor încă din prima zi, deși inițial fusese anunțată Ana Porgras și a fost eliminată la propunerea lui Jador. Elena Marin, în schimb, a rezistat până în fazele semifinale.