Chinul mental prin care a trecut Simona Halep. Avionul spre Miami a fost un coșmar

Simona Halep a declarat într-un interviu că, după un an și jumătate de absență de pe terenul de joc, trecutul o obsedează și a avut mari emoții înainte de revenirea de la Miami.

În avionul care a dus-o la turneul din Florida, la prima competiție după suspendarea de un an și jumătate din tenis, Halep a avut mari frământări. Ea a povestit că i-a spus mamei sale că are mari emoții deoarece nu știa la ce să se aștepte din partea celor cu care avea să se reîntâlnească după atâta vreme. Spre satisfacția sa, tenismena noastră a avut parte de o atmosferă extraordinară, care a făcut să simtă de parcă nu ar fi lipsit din circuite.

„Simțeam că nu știu la ce să mă aștept de la oameni, la Miami. Cum va fi să fiu din nou în vestiar, în restaurantul jucătorilor.

Toată această rutină pe care nu am făcut-o timp de aproape doi ani părea nouă pentru mine. Iar când am ajuns la fața locului, dragostea pe care am primit-o de la oamenii care lucrează la turneu, de la oamenii de la securitate și de la toți cei din jur, dar și de la jucători, m-a ajutat să uit totul. Și m-am simțit ca și cum nu am fost niciodată suspendată.

Așa că a fost un sentiment grozav, o energie grozavă și am fost foarte fericită în adâncul sufletului meu că sunt, din nou, parte a tenisului, a acestui sport pe care îl iubesc. Așa că, pentru mine, a fost o experiență minunată, mult mai bună decât mă așteptam. Și asta m-a făcut să simt că, OK, acum vreau să mă întorc și să dau tot ce am mai bun și să văd cât de bună pot fi în continuare”, a declarat Halep într-un interviu pentru Associated Press, citat de gsp.ro.

S-a antrenat fără să se poată concentra

Simona Halep a mai povestit că suspendarea a fost cel mai urât vis din viața sa. Chiar dacă s-a antrenat, concentrarea la pregătire i-a lipsit, nefiind sigură că mai are un viitor în tenis.

„A fost dificil să continui să mă antrenez cu concentrare și cu determinare, pentru că nu știam ce va fi. După prima decizie, a fost foarte dificil să rămân mă antrenez în fiecare zi, pentru că nu știam dacă vor fi mai fi trei ani sau mai puțin. A fost dificil de gestionat”.

După întoarcerea pe terenul de joc, Simona Halep spune că trebuie să-și controleze sentimentele pe care le are, chiar dacă nu e ușor.

Simona Halep, testată din nou anti-doping

Sportiva se pregătește pentru a participa la două turnee, unul la Oeria, programat în perioada 15-21 aprilie, și unul la Madrid, programat în perioada 23 aprilie-5 mai.

Antrenamentele sportivei au loc la București, acolo unde a și fost testată anti-doping.

Marea campioană a României anunță că a avut un control anti-doping în dimineața zilei de marți, 9 aprilie. Controlul a fost realizat de către Agenția Națională Anti-Doping (ANAD).

Tenismena din Constanța spune că a avut controale foarte dese în ultima perioadă, dar că nu are nimic împotriva lor.

Știindu-se nevinovată, marea campioană spune că aceste controale pot avea lor oricând. Deși recunoaște că nu este mereu ușor să dai probele cerute, spune că așa este procedura și că nu are nimic împotrivă.